Japán rombolók

Több
8 éve 7 hónapja #18118 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Andrej72 írta: Ha már itt tartunk a Farragutra a 4. sorból melyik skil a jó? Én HP-t tenn, mert azokkal az ágyúkkal még 12.5 km-re is bajos lőni. ;)

hát, én kicsi voltam és naív, rátettem a 20% lőtávot, hogy majd lovok láthatatlanul.
valojaban osszejott, tényleg lehet :)

a kozelebe se tudok loni egy Coloradonak 10km-rol, ugy elcikazik a loveseim elol, de a láthatatlansag speciel mukodik , persze csak azon ritka esetekben, mikor nincs ellenseges rombi a lathataron...

hp egyertelmuen nagyon jo rombira, de van meg egy aprosag, ha a cv raer romboloval foglalkozni, akkor a vadaszokkal "megoli" ha viszont megvan a negyes skil, van eselyed leloni oket... valojaban a benson/fletcher mar eleg kellemetlen legvedelmet tud osszehozni maganak...

engem cirkaloval tegnap azert oltek meg, mert megoltem keves hp-val az ellenfel cirkalojat, es beleszaladtam a vadaszgepenek a latotavolsagaba...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18119 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Lajler írta: Én is kiakarom a Kagerot, de ez, valami förtelem 4 meccsen sikerült találatot elérnem, mert kivételesen nem haltam meg :D

és miben reménykedsz a Kageroval ? azt értem, hogy 3*3 torpi helyett kapsz 2*4-t, de ezen fellul barmifele valtozasra szamitasz ? ugyanugy 6km-rol fognak latni, ugyanazt fogod csinalni mint most, szerinted javul a dolog ?

Több
8 éve 7 hónapja #18120 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Az orosz rombikon viszont jó lehet a növelt lőtáv. Azzal el is lehet találni vmit, és azoknak a hp-ja is jobb.

Több
8 éve 7 hónapja #18127 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Japán rombolók

vonKurz írta:

Lajler írta: Én is kiakarom a Kagerot, de ez, valami förtelem 4 meccsen sikerült találatot elérnem, mert kivételesen nem haltam meg :D

és miben reménykedsz a Kageroval ? azt értem, hogy 3*3 torpi helyett kapsz 2*4-t, de ezen fellul barmifele valtozasra szamitasz ? ugyanugy 6km-rol fognak latni, ugyanazt fogod csinalni mint most, szerinted javul a dolog ?

Igazából, azt várom a Kagerotól, hogy kifejleszthessem a shimit, hogy utána a kikötőmben horgonyozzon.
Valahogy nem ment, 6 vereség vele, győzelem semmi. szerintem napi egy csata lesz vele és kész.
Maradok a BB-nél és a CA-nál :D

Nem fogok vele szenvedni
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
8 éve 7 hónapja #18130 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Andrej72 írta: Az orosz rombikon viszont jó lehet a növelt lőtáv. Azzal el is lehet találni vmit, és azoknak a hp-ja is jobb.

pontosan! :) a Kievnél erre a skillre gyúrok. a mostani 12.4-től is nagyon jól talál, szerintem a megnövelttel is menni fog. persze a plusz HP se lenne rossz, de a Kiev viszonylag jól tud magára vigyázni. (a menekülés is jól megy, boost-al 45 csomó :))

Több
8 éve 7 hónapja #18131 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Első meccs a Hatsuharuval. Soha rosszabbat! :lol:

A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, leopardusz, Lajler, SgtBala

Oldalmegjelenítési idő: 0.263 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.