Japán rombolók

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #17452 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Get200 írta: Japánokra felesleges az ágyú tunningoló képességek. Kageromnak most 5.4 km körül van az észlelése, hiába van +Hpd ha végig spotollak.. :)

jó, de ha a Fletchernek meg 6km ugyanilyen alapon, akkor az nagyon közel van ám egy találkozáshoz... 600m nem rossz, de romboloknal edeskeves... meg fog talalni, hacsak nincs mogotted nagyon komoly cirkalo tamogatas...

ugyanakkor japannak mukodik szerintem a +hp negyedik szinten, otoson meg az alca...

orosz/aminak nehezen kihagyhato a 20% lotav, onnan viszont el kell donteni, hogy alca vagy hp...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vonKurz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17455 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Japánnál én is a +HP-ra és álcára szavaznék.

Több
8 éve 8 hónapja #17456 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Japán rombolóval max. akkor ágyúzok, ha maradék pár száz HP-t kell lelőni egy súlyosan sérült hajóról. Legutóbb a Kamikázéval egy Gnevny-t végeztem így ki, akinek maradt 96 HP-ja, miután benyelte az egyik torpedómat.

Több
8 éve 8 hónapja #17462 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Andrej72 írta: Japán rombolóval max. akkor ágyúzok, ha maradék pár száz HP-t kell lelőni egy súlyosan sérült hajóról. Legutóbb a Kamikázéval egy Gnevny-t végeztem így ki, akinek maradt 96 HP-ja, miután benyelte az egyik torpedómat.

hát, ha megcsípnek füst nélkül, akkor nincs más hátra, mint előre, igaz akkor a lőtáv nem fog segíteni, akkor ugyis 5-6km-ről megy a menet :)

viszont van olyan, hogy a saját CV nem hoz vadászokat, ha hoz akkor elveszti, és az ellenséges CV megkeres...

egyetlen megoldás van ilyenkor, lelövöd a vadászait, vagy legalábbis elkezded lelőni... akkor van rá esély, hogy odébbmegy. kulonben meg cseszheted az álcát...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja #17463 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Egy kivételesen jo eredmény a Fubukitol

Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #17469 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Én is csak akkor használok ágyút, ha csak pár hp-n van a ellen, vagy kilőttem minden torpedót, de olyan közel van az ellen ,hogy felspotol automatán és nincs füstöm.
Valahogy t5 fölött nem érzek rá a torpedózásra, annak okán, hogy a legtöbb hajónak vagy jó a fordulása, vagy hamarabb veszik észre a torpedókat, és így fordulnak (ugye t8-tól van felszerelés is észlelésre)

Oldalmegjelenítési idő: 0.267 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.