Japán rombolók

Több
8 éve 7 hónapja #18169 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
GJ :)

Nekem akkor volt ilyen eredményem utoljára, vagy az első, mikor stock volt a kapitány és a hajó is, első nap próbáltam elszorozni, nem ment sokadik meccsre se :D
Nekem 30-40k xp csücsül rajta, csak Fubukit (Buckyt) kéne kihúznom, de Mutsuki óta elment a kedve ma japán rombolóktól. Én is érdekesen ki szoktam kerülni pár torpedót, meg az enyéimet is kikerülik. Skillnek fent van a +5 csomó, mert mindegy, hogy 10km-ről küldöm, vagy nyolcról.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18172 Írta: Weis
Weis válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Sziasztok!
Érdemes szenvedni a magasabb tier-ü rombolókért? Pillanatnyilag a Hatsuharu-nál tartok, de nagyon nem megy vele. Nagy ritkán egy mázlisabb kör , aztán csak a csalódás. A Minekaze-t megtartottam, azzal roppant Fun a játék. Na, nem mind ha azzal olyan pro lennék,de gyakran van vele jó meccsem, 10-12 találat 2-3 kill. Úgy látom a többi hajó inkább a Hatsura hasonlít. Lassú töltés, rosszabb álca, és csak látszólag jobb löveg. Papíron jobb, aztán mégse.

Több
8 éve 7 hónapja #18174 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Szerintem magasabb tierben rombolóval ne számolj gyakori 2-3 killes meccsre. Nagyobb a hajók hp-ja, jobban manővereznek. Viszont ha jól játszol, akkor magas WR-et, és sok sok XP-t lehet elérni. Én a Mutsukival tartom az XP csúcsot.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Weis

Több
8 éve 7 hónapja #18195 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Weis írta: Sziasztok!
Érdemes szenvedni a magasabb tier-ü rombolókért? Pillanatnyilag a Hatsuharu-nál tartok, de nagyon nem megy vele. Nagy ritkán egy mázlisabb kör , aztán csak a csalódás. A Minekaze-t megtartottam, azzal roppant Fun a játék. Na, nem mind ha azzal olyan pro lennék,de gyakran van vele jó meccsem, 10-12 találat 2-3 kill. Úgy látom a többi hajó inkább a Hatsura hasonlít. Lassú töltés, rosszabb álca, és csak látszólag jobb löveg. Papíron jobb, aztán mégse.

hát, a magasabb WR a foglalás miatt van, nélkulozhetetlen a rombolo, nélkule nincs nyert meccs.
speciel olni azert nagyon nehez, hiaba van tobb rombolod, talalat van azert minden meccsen, de sebezni a rombik sebeznek legkevesebbet...

az alca ne tantoritson el azert, papiron magasabb ugyan, egyreszt gyorsabbak is talan a torpik, messzebb mennek, masreszt nyolcadik szinten van egy 10% alcazasos felszereles, ezzel 6,5km kornyekere lemegy a japan/amerikai DD-k spot távolsága...

szóval magasabb szinten sokkal jobb rombolok sokkal nehezebb ellenfelek ellen fognak harcolni, akinek tetszik az Isokaze, azt sok csalodas fogja erni, de aki a Mutsuki/Hatsu vonallal meg volt elegedve, annak talan a tobbi is menni fog...

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18197 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Weis írta: Sziasztok!
Érdemes szenvedni a magasabb tier-ü rombolókért?

nem tudok nyilatkozni a japán és amerikai rombolókról, de a 7-es Kievvel kifejezetten élvezetes játszani. rossz köröket ritkán megyek vele, csak ha nagyon bal lábbal léptem a fedélzetre vagy peches RNG van.
3-szor eljátszom a füstből lövök (superintendent) persze szpotter baráti hajóval a közelemben, közötte lévő időtartamokban/ha elfogyott - kihasználva a nagy sebességet - folyamatosan lövök mindent, cirkálót lehet, sőt érdemes is AP-vel. (nem ritka a citadella)
ha belegondolok a Kiev egy mini Atlanta, de jobb hatótávval (főleg bővítés után) és hasonló tűzgyorsasággal + füst :)

bár még nem sok csatát mentem vele, azért nem rossz az átlagom :)

Battles Win rate PR Average Damage Max Damage
21 71.43% 1 043 28 278 85 388

a 8-as, a Taskhent is jónak ígérkezik, és már végre elérhető egy 8km-es torpedó hatótáv bővítés, ami eddig a gyengesége volt a szovjet rombolóknak (4km). de nem sietek, mert jó a Kievvel játszani. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja BigaC által.

Több
8 éve 7 hónapja #18205 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
És az 5. sor skillje megint ad 10%-ot. Azzal már elég baráti a spot táv. ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.