Japán rombolók

Több
8 éve 7 hónapja #18149 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Grat. Akkor ejsze megvehetem én is :lol: . A Mutsuki kapitányát vitted tovább?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18152 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók

leopardusz írta: Grat. Akkor ejsze megvehetem én is :lol: . A Mutsuki kapitányát vitted tovább?

Igen, persze. A Mutsukit el is adtam. De ezt a kapitányt használom a Kamikazen is, úgyhogy szépen gyűlnek a pontjai. ;)

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18157 Írta: Andrej72
Egyébiránt azt vettem észre, hogy a nagy hatótávú, és lassú torpedókkal eredményesebb vagyok, ha a térkép nincs teleszórva szigettel, és beállhatok a saját hajók és az ellenség közé, ahol zavartalanul lőhetem a torepdókat. Ilyenkor nagyobb az esély a találatra, főleg ha az ellenség éppen ágyúzással van elfoglalva. Mindig igyekszem láthatatlan maradni, és töltéskor egy kicsit eltávolodni az ellenségtől, aztán újra támadás. Ilyenkor hasznos, ha sziget nem zavar be. És minél nagyobb az ellenséges hajók koncentrációja, annál nagyobb az esély, hogy a torpedók valakit eltalálnak. Merőben más a taktika, mint pl. a Kamikazeval.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Andrej72 által.

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #18159 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
A Mutsuki nem tetszett?

S a Kamikazenál milyen a jó taktika? Vagy jók az ágyúi és igy amcsi stilusban kell használni? ;)
S ja igen, hogy hozza a creditet :lol: ??? Lehet vele jól farmolni, érdemes farmra venni?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja leopardusz által.

Több
8 éve 7 hónapja #18165 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók

leopardusz írta: A Mutsuki nem tetszett?

S a Kamikazenál milyen a jó taktika? Vagy jók az ágyúi és igy amcsi stilusban kell használni? ;)
S ja igen, hogy hozza a creditet :lol: ??? Lehet vele jól farmolni, érdemes farmra venni?

Kamikaze-nek nem rosszak az ágyúi, de azért nem tanácsos amerikai és szovjet rombolókkal kötekedni. :)
szerintem vele is az a jó taktika, hogy 6-7km között elereszteni a szalvókat, aztán megint eltűnni/tölteni.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 7 hónapja #18168 Írta: Andrej72

leopardusz írta: A Mutsuki nem tetszett?

Annyira nem tetszett, hogy megtartsam.

A Kamikaze kredit hozamáról láthatsz néhány képet ebben a topikban. :-) A Kamikazeval inkább lehet magányos nindzsát játszani, aki hátba döfi a gyanútlan áldozatot, mert gyorsabbak a torpedói, és nehezebb őket észrevenni. A Mutsukitól kezdve viszont érdemesebb amolyan lovasíjász stílusban csípkedni az amúgy eflogalat ellenséget, mert a 601-es torpedók lassúak, és könnyű kiszúrni őket, tehát ha az ellenség nincs mással elfogalava, akkor könnyűszerrel kikerüli. A másik meg, hogy a magasabb tierű csatahajók HP-ja már eléggé vaskos ahhoz, hogy egy sorozattól elsüllyedjenek, hacasak nincs oltári nagy mázlid, és elég elég sok torpedót benyel ehhez. Valószínűbb, hogy 1-2 találatokkal apránként csipegeted le a hp-ját, és akkor már a saját hajók is hamarább kivégzik.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.