Japán rombolók

Több
8 éve 8 hónapja #17494 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Szóval..
Japánokon a szerintem fontosabb az álca mint a megnövelt lőtáv. Vagyis négyesnek a plusz HP majd jöhet az ötpontos álca. Az amcsik, oroszok inkább lövöldöznek amikor amúgy is láthatóak de ha van rajtuk álca akkor azért van egy sáv ahol kényelmesen, füst nélkül lövöldözhetnek. Nekik inkább a lőtáv a négyes és álca az ötös. Persze az lenne az optimális ha minden jó skillt fel lehetne pakolni de sajnos ezt nem engedik..
Mondjuk én a torpedó gyorsítást sem használom mert inkább szaladjanak jó sokáig a halacskák, mint gyorsan. Ha majd visszaveszem a Fubukit akkor ott viszont használni fogom, mert az alap torpedók gyorsak de csak 10km a másikak viszont szerintem vállalhatatlanul lassúak..

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17496 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Fubukira én feltettem a kapitányra a torpedó gyorsítós skillt.Így a lassabb torpedóknak lett 62 csomó sebessége,12km hatótávval.Előtte nagyon szarul ment vele a játék,igaz így se lettem profi,de hatékonyabb lettem valamivel:)

Több
8 éve 8 hónapja #17504 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Én Hatsuharu kapitáynra tettem rá, mert kisebb tierben negatív hatása van (mutuskinál asszem még nem)
Mai 2 dd meccs, mert lecseréltem napi küldimet 4 győzelemről 10 torpedó tálaltara, gondoltam megyek dd-vel 1-2 kört:

Hatsunál 6km-re volt egy nürnberg meg egy amics dd, kilőttek az elülső ágyúmat, 1 torpedó eltalálta a németet, amcsit misseltem, majd kilőtte a 2. löveget is. Mikormeg fordulnék akkor az ívem, hogy egy pepsi felspotolt és kivégzett.
Isokazenél meg én és egy csapattársam volt az egyedüli t4-es hajó a meccsen, ami remek... (csapatomon belül nekem volt top xp-m, kösz...)
Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #17561 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

japi rombi a másik oldalról, nem állítom hogy nem untam meg a végére :D
Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #17565 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Az igazat megvallva a Hatsuharu a 2x2 ágyús lövegtoronnyal már nem olyan kiszolgáltatott mint az elődei. Röhej, de én egy North Carolnia-val előtte meg egy Pensacola-val vívtam ágyúharcot :silly: , mind két esetben látótávon belül voltam, szóval úgy voltam, akkor adjunk nekik az ágyúból is :evil:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 8 hónapja #17583 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Egy jó kis menet a Mutsukival. Ez T8-as csata volt, és bár nem süllyesztettem, de így is sokat tettem a csapat győzelméért. Egy Blyskawica lett az első, én meg a második. :whistle:

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.