Japán rombolók

Több
8 éve 8 hónapja #17609 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Minél többet megyek a Mutsukival annál jobban kezdem megszeretni. Ezzel sokkal ritkábban lehet olyan csúcs sebzéseket, és többszörös süllyesztseket elérni, mint a Kamikazeval, viszont egy jó stabil átlagot hozva nagyon jól hozzá lehet járulni a csapat győzelméhez. Most legutóbb is "csak" 35k sebzést hoztam össze, viszont messze több xp-t, mint pl. amikor Kamikazeval 120k sebzést csináltam.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #17783 Írta: Andrej72
A Mutsukiból soha nem lesz olyan magányos nindzsa, mint a Kamikazeból, és olyan kill rátája sem lesz. Azonban a WR-em ebben a hajóban messze jobb, mint a Kamikazeval, pedig az sem rossz. Ezen felül a Kamikazeval soha nem csináltam olyan "base xp"-ket, mint ezzel. :)

Több
8 éve 7 hónapja #17799 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
A Mutsukinak a legjobb az álcája, leszámitva a tir1-2t, s a sebessége is kiemelkedő. dilemmában vagyok, h tartsam-e meg, a nagyobb szintű rombolók vajon milyenek lesznek... :) :unsure:

Több
8 éve 7 hónapja #17803 Írta: Andrej72
Szerintem én eladom, ha meglesz az xp a Hatsura.

Több
8 éve 7 hónapja #17833 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Andrej72 írta: Szerintem én eladom, ha meglesz az xp a Hatsura.

A hatsut szidni fogod, mert az álcája hagy némi kívánni valót maga után . Alig várom, hogy a fubuki bekerüljön a portba azt a hatsu megy eladásra , A mutsukival nekem is nagyon jó volt a wr és az xp átlag is jó, de néha agybajt lehet vele kapni, főleg , mikor a gyökér amcsi rombolók látatlanul is rád lőnek , a mutsuki meg azzal a 2 ágyúval , max csak zajkeltésre alkalmas ,de vissza tartó ereje nem igazán van,

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17834 Írta: Andrej72
Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy mi történt a Kamikazeval. :S Eddig toltam a 40K átlagot simán, most meg alig találnak el valamit a torpedók Örülök, ha meccseneként 1-2 találat 10-15K sebzés összejön. :ohmy: Nyilván elfelejtettem játszani. Ez így nevetséges csöppet. :sick:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Andrej72 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.297 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.