Japán rombolók

Több
8 éve 8 hónapja #17476 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Sajnos 610-es torpedókat hamarább kiszúrják, mint az 533-okat, és még sokkal lassúbbak is, mint a korábbiak. A Kageroig pedig ezekkel kell "főzni". Így is azért el lehet találni vele, gyanútlan, mással elfoglalt hajókat. Én úgy szoktam, hogy egy sorozatot lövök a lead indicatorra, a másodikat pedig kicsit később mögéje. Ha észreveszik az elsőt, és lefékeznek, vagy fordulnak, akkor a második még mindig betalálhat. Sokszor egyébként, ha nem is talál a torpedó, az is eredmény, hogy az ellenségnek manőverezni kell, és addig sem a baráti hajókra lő, vagy netán a fordulás miatt broadside-ot mutat, amit a baráti hajók kihasználhatnak.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #17477 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók
én is ezt követem, mögé is lövök egyet, de a sebességétől függően néha elé is kell, sokan mennek 3/4-en, aztán torpedóészlelésnél gyorsítanak. mondjuk azt nem tudom, hogy csinálják, hogy a teljes ívvel elé lőtt csokrot is lehagyja sokszor a csatahajó.
de van olyan, hogy még így se találok, ilyenkor tűnik kevésnek a Kamikaze 2-es szalvója, hiába van belőle 3.
a későbbi szovjeteken már van 5-ös is, csak hát ott meg az a fránya max 4km max lőtáv sokáig. :)
jó lenne egy olyan indikátor is, hogy eléri-e a torpedó, mert ha mondjuk teljes gőzzel távolodik, jó lenne tudni, meddig érdemes rálőni. persze az már lehet, hogy sok lenne a jóból :)

Több
8 éve 8 hónapja #17479 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Ha 3 indítóállás lenne, akkor könnyebb lenne a dolog, de asszem Kageroun van magas tierben először.

Több
8 éve 8 hónapja #17484 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta: Ha 3 indítóállás lenne, akkor könnyebb lenne a dolog, de asszem Kageroun van magas tierben először.

Fubuki 3*3 torpedo.
Kagero meg 2*4

4 nagyobbat terit, de 3 meg gyakrabban tolt...

ugyertem, hogy nem szerettem Fubukival egybe kiloni a 9-t, mert egy iranyvaltozas, es mehet minden a levesbe percekig...

jobban bejott kicsit, ha 30-40 masodpercenkent lotem ki szuk ivben 3-t, az ha nem fordult mind betalalt, ha fordult, akkor meg hamarosan kesz lett az uj adag

Több
8 éve 8 hónapja #17487 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Szépen lassan kezdek ráérezni, hogy hogyan kell az új fajta torpedókkal találatot elérni. :whistle:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 8 hónapja #17490 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Úgy emlékeztem ,hogy Kageroun csak 3 van O.o
Mindegy

Oldalmegjelenítési idő: 0.262 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.