Japán repülőgép-hordozók

Több
9 éve 1 hónapja #16759 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Neutra írta: Én is nemrég kezdtem a 7-es IJN CV-t. Szintén támadó setuppal. Vegyesek a tapasztalataim. Nekem valahogy az 5-ös Zuiho volt eddig az ász a japán ágon. Nagyon nagyon törékenyek a gépek.

így van. pontosabban egyre durvább a légvédelem :)

szerintem onnan kezdődik a CV harcászat, ahonnan a Colorado megjelenik a csatatéren, odaáig sokan azt hiszik, hogy 2 szendvics között autoaim aztán jön a frag meg a kredit...

a jó hír viszont az, hogy a sok tartalék gép kevésbé korlátoz...

egyébként Des Moinest utottem meg a multkor 7 Essex bombázóval, 1 jutott el odáig, hogy melléje tudott dobni egyet :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler, Neutra

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #16761 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Akkor te még jó jártál :DD Én 6 torpedóst küldtem a Des moinsra Pillanat alatta lelőtt kettőt, nem mondom visszahívjuk őket. ekkor leszedte a maradékot is :D

Na mondom ilyet többet nem játszunk :D

Több
9 éve 1 hónapja #16769 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

vonKurz írta:

Neutra írta: Én is nemrég kezdtem a 7-es IJN CV-t. Szintén támadó setuppal. Vegyesek a tapasztalataim. Nekem valahogy az 5-ös Zuiho volt eddig az ász a japán ágon. Nagyon nagyon törékenyek a gépek.

így van. pontosabban egyre durvább a légvédelem :)

szerintem onnan kezdődik a CV harcászat, ahonnan a Colorado megjelenik a csatatéren, odaáig sokan azt hiszik, hogy 2 szendvics között autoaim aztán jön a frag meg a kredit...

a jó hír viszont az, hogy a sok tartalék gép kevésbé korlátoz...

egyébként Des Moinest utottem meg a multkor 7 Essex bombázóval, 1 jutott el odáig, hogy melléje tudott dobni egyet :D

Szoktam próbálkozni azzal hogy küldöm a vadászokat támadni a zuhanókkal vagy a vetőkkel, hátha azokat lövik, de hát...ööö...manual fire :P

Több
9 éve 1 hónapja #16772 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Csak egy tanács : csata előtt tessék megnézni melyik csatahajónak , cirkálónak mennyi a légvédelme , van ugyanis, hogy stock 7-8-9 es hajók jönnek amiknek ugye nem olyan hatásos a légvédelme és azokat kell kispécizni ;) Majd ha jól figyelted meg, jön majd a kurwy cv stb... :lol:

Több
9 éve 1 hónapja #16773 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

DragonZ írta: Csak egy tanács : csata előtt tessék megnézni melyik csatahajónak , cirkálónak mennyi a légvédelme , van ugyanis, hogy stock 7-8-9 es hajók jönnek amiknek ugye nem olyan hatásos a légvédelme és azokat kell kispécizni ;) Majd ha jól figyelted meg, jön majd a kurwy cv stb... :lol:

Ismerni kell a hajókat. Ha lehet, T7-ként a Clevelandet, Atlantát, North Carolinát messziről kerülni kell amíg van más célpont vagy nincs nagy baj vagy nincs low HP-n.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
9 éve 1 hónapja #16774 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Neutra írta: Ha lehet, T7-ként a Clevelandet, Atlantát, North Carolinát messziről kerülni kell amíg van más célpont vagy nincs nagy baj vagy nincs low HP-n.

Coloradóval és (ARP) Myogival sem nagyon érdemes kötözködni... Amikor Myogival megyek, szinte mindig a repülőgép-hordozónk és az ellen közé indulok - már ha van hordozónk. Ha nincs, megyek valamelyik gyengébb légvédelmű csatahajónkkal.

Oldalmegjelenítési idő: 0.230 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.