- Köszönetek: 1105
Neutra írta: Én is nemrég kezdtem a 7-es IJN CV-t. Szintén támadó setuppal. Vegyesek a tapasztalataim. Nekem valahogy az 5-ös Zuiho volt eddig az ász a japán ágon. Nagyon nagyon törékenyek a gépek.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
Neutra írta: Én is nemrég kezdtem a 7-es IJN CV-t. Szintén támadó setuppal. Vegyesek a tapasztalataim. Nekem valahogy az 5-ös Zuiho volt eddig az ász a japán ágon. Nagyon nagyon törékenyek a gépek.
így van. pontosabban egyre durvább a légvédelem
szerintem onnan kezdődik a CV harcászat, ahonnan a Colorado megjelenik a csatatéren, odaáig sokan azt hiszik, hogy 2 szendvics között autoaim aztán jön a frag meg a kredit...
a jó hír viszont az, hogy a sok tartalék gép kevésbé korlátoz...
egyébként Des Moinest utottem meg a multkor 7 Essex bombázóval, 1 jutott el odáig, hogy melléje tudott dobni egyet
DragonZ írta: Csak egy tanács : csata előtt tessék megnézni melyik csatahajónak , cirkálónak mennyi a légvédelme , van ugyanis, hogy stock 7-8-9 es hajók jönnek amiknek ugye nem olyan hatásos a légvédelme és azokat kell kispécizni
Majd ha jól figyelted meg, jön majd a kurwy cv stb...
Neutra írta: Ha lehet, T7-ként a Clevelandet, Atlantát, North Carolinát messziről kerülni kell amíg van más célpont vagy nincs nagy baj vagy nincs low HP-n.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.