Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 8 hónapja #16676 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Van valami tippetek arra hogy ha japán vadászokkal használom a strafe-t, akkor sokkal kisebb a siker mintha amerikaiakkal tenném ugyanezt? Peches vagyok? Vagy csak a kisebb kötelékből adódóan nem nyírnak ki néha senkit? Főleg ellenséges vadászokat nem tudok velük így leszedni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16681 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Neutra írta: Van valami tippetek arra hogy ha japán vadászokkal használom a strafe-t, akkor sokkal kisebb a siker mintha amerikaiakkal tenném ugyanezt? Peches vagyok? Vagy csak a kisebb kötelékből adódóan nem nyírnak ki néha senkit? Főleg ellenséges vadászokat nem tudok velük így leszedni.

Szemből nem hatékony ám, csak "hátulról". Lőszerpazarlás, vadászokra nem hiszem hogy megéri, ha szembe támad.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Neutra

Több
8 éve 8 hónapja #16684 Írta: Neutra

Benign_Wolf33 írta:

Neutra írta: Van valami tippetek arra hogy ha japán vadászokkal használom a strafe-t, akkor sokkal kisebb a siker mintha amerikaiakkal tenném ugyanezt? Peches vagyok? Vagy csak a kisebb kötelékből adódóan nem nyírnak ki néha senkit? Főleg ellenséges vadászokat nem tudok velük így leszedni.

Szemből nem hatékony ám, csak "hátulról". Lőszerpazarlás, vadászokra nem hiszem hogy megéri, ha szembe támad.

Ohh, ezt nem is tudtam! :D
Akkor azért darája le a bombázókat amikor hátulról üldözöm őket. Köszi.
Nos igen, ha 1 kötelékem összeakad az ellenséges kötelékkel, és a másikkal ra-strafelek, akkor megy ugye tudja a fene hogy melyik a gép eleje / hátulja éppen :)

Több
8 éve 8 hónapja #16739 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Nos elkezdtem kóstolgatni a Hiryu cv-t ... van még mit tanulni de nem rossz. Jelenleg a támadó setup van felszerelve, 2 vadász, 2-2 torpedóvető és zuh. bombázó századdal.

Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #16740 Írta: Neutra

GaiusHun írta: Nos elkezdtem kóstolgatni a Hiryu cv-t ... van még mit tanulni de nem rossz. Jelenleg a támadó setup van felszerelve, 2 vadász, 2-2 torpedóvető és zuh. bombázó századdal.

Én is nemrég kezdtem a 7-es IJN CV-t. Szintén támadó setuppal. Vegyesek a tapasztalataim. Nekem valahogy az 5-ös Zuiho volt eddig az ász a japán ágon. Nagyon nagyon törékenyek a gépek. Nem kell amerikai vadász se. 7-es tierben sok hajó légvédelme agyondarál. Nagyon szemezgetni kell és 2 irányból torpedózni ha van hozzá idő és légtér. A bombázókat csalinak vagy kiegészítőnek, torpedózás utáni tűzgyújtónak használom, esetleg kivégzéshez.

Több
8 éve 8 hónapja #16758 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

Benign_Wolf33 írta:

szemből is nagyon jó lehet,pontosabban szívtam már meg igy csunyan, de lassabb célponton jobb, vadász hamar kiér a sebző zónából.
olyan kicsit, mintha lenne a repulo elott egy 1 cm hosszu kocka, aki abba belekerul, azt sebzi, akin már átmegy, azt már nem.
vadász ellen azért sem hatékony, mert mióta mindenki manuálisan tolja, azóta sokan rákészülnek, és gyors repülővel nagyon könnyű kikerülni a támadó sávot, utána meg lőszer nélkül bukod a gépeidet.
magas tierben, pláne japánnak ahol nagyon sok rajjal dolgozik, nem lehet ott a CV tulaj mindenhol, ha azt látod, hogy támad a torpedosokkal, akkor a vadászai valahol keringenek munka és felugyelet nélkul, olyankor a manuálissal durva munkát tudsz csinálni.

ha ilyenkor van hajó a közelben, legjobb annak a védelmével megbízni, de ugy is jártam már, hogy a saját hajónk bement a sziget egyik oldalára, a másikon meg lelőtték a vadászaimat a cirkálók...

és valószinűleg azért sokkal hatékonyabb az amerikai raj manuálban, mert 6 vadászből jön az áldás, nem 4-ből :)

ami hajókkal sokkal kevesebb a macera, a bombázó önjáró, torpedosbol meg kevés van...

Oldalmegjelenítési idő: 0.245 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.