Japán repülőgép-hordozók

Több
8 éve 8 hónapja #16250 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Nos, az utolsó csatákat tolom, holnap meg lesz a hetes japó cv :woohoo: itt a végén trollkodásból felraktam ismét a vadász setup-ot és lám, szembe jött egy csóri Independence vadász setup-al :silly: és huss ... jött a tiszta égbolt :evil: ráadásként közel 60K sebzés :whistle:

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16267 Írta: hajzol
hajzol válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók
Hogyan szedted le 24 vadászát a szar japán vadászokkal?Neki több kellett, hogy legyen, ha vadász kiosztással játszott, és azok sokkal jobbak is, nem?

Több
8 éve 8 hónapja #16268 Írta: hajzol
Sziasztok! Tegnap Atagoval találkoztam egy remek Taiho játékossal. Hogyan lehet az, hogy ha rányomom a vadászt meg a full légvédelmet a torpedóvetőire, akkor sem nyílik szét a legyezője? A srác 5 hajót kiszedett kilences meccsben - köztük a mi Taihonkat. Ráadásul iszonyú gyors volt minden gépe, és baromi közelről dobott, mégis élesedtek a torpedói... Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Én még csak a hetesnél tartok, de nagyon lassúnak tűnnek a torpedóvetőim, és nem érdemes cirkálót támadni, mert el sem jutnak általában dobásig - legalább is ez a tapasztalatom....

Több
8 éve 8 hónapja #16272 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

hajzol írta: Hogyan szedted le 24 vadászát a szar japán vadászokkal?Neki több kellett, hogy legyen, ha vadász kiosztással játszott, és azok sokkal jobbak is, nem?

japán vadász nem xar, csak kisebb rajban közlekedik...
pontosabban most nemtom, nem annyira nézegettem át őket, de azelőtt volt talán a Lexington vadásznál olyan, hogy 120 csomoval mentek, a japan bombazo meg 115-l, japan vadasz 150-l...

a lényeg, hogy Ryujo 3*4 vadásza az Indi 2*6 vadászát meg tudja enni, pl ugy, hogy bekuldesz egy rajt, rámegy a sajátja, aztan a masik rajoddal manualisan lelovod az egesz kupacot mindenestol...

Taiho, magasabb 9-10 szinten nagyon gyorsak a repulok, ezt meg lehet +5% sebességgel fokozni...

ha a lassu vadaszod utanamegy, utol se eri esetleg :) a cirkalo képesség viszont mukodik rá, annak szét kellett nyiljon a legyezoje, valoszinuleg vagy messze voltal toluk, vagy latta mi van, felrealt, 40 másodpercig hat csak a cucc ugye, aztán jott ujra.

légvédelmet ugy lotek be nagyjabol, hogy hasonlo tier okoz némi kárt, amerikai ebbol a szempontbol +1 szintnek szamit :) magasabb tier ledaralja oket, alacsonyabb tier meg nem nagyon tudja megkarcolni...

namost valamiert az utolso patchben a Ryujo 6. szintu torpedosat odaadtak a Zuihonak is, cserebe ez van a Hiryun is.

a Hiryu torpedosai innentol kezdve brutalisak tier5 ellen, elvannak tier6-n, de tier7-8 ledaralja oket - elviekben legalabbis :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol

Több
8 éve 8 hónapja #16273 Írta: hajzol
Köszönöm, érthetőbbé vált így a dolog, de a közeli oldást és robbanást akkor sem értem - 2 mp-en belül már robbantak is bennem, ezt még nem tapasztaltam, ha én dobtam valakire. Van esetleg a magasabb tierben ilyesmi is, hogy a torpedó előbb élesedik?

Több
8 éve 8 hónapja #16274 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Japán repülőgép-hordozók

hajzol írta: Köszönöm, érthetőbbé vált így a dolog, de a közeli oldást és robbanást akkor sem értem - 2 mp-en belül már robbantak is bennem, ezt még nem tapasztaltam, ha én dobtam valakire. Van esetleg a magasabb tierben ilyesmi is, hogy a torpedó előbb élesedik?

szerintem nem. de ha fordul a hajó, akkor elég veszélyes az ilyesmi, nagyon profinak kell lenni a közeli dobashoz, te is meg tod csinalni, lehetoleg allo celponton gyakorolj, vagy valami New York furgesegu joszagon :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: hajzol

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.