Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 5 hónapja #19933 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Most lett meg a Ranger de én 2 vadász, 2 bombázó rajjal használom, mivel eddig bárkibe futottam bele vadász setupja volt. Ezek szerint jobban járok ha lecserélem.. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #19934 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Get200 írta: Most lett meg a Ranger de én 2 vadász, 2 bombázó rajjal használom, mivel eddig bárkibe futottam bele vadász setupja volt. Ezek szerint jobban járok ha lecserélem.. :)

vadász setup ellen jobb a vadász, ugyanakkor Gaius is aszonta nem bírja elképzelni az életét nélkuluk, oszt mégis hogy elvan :)

Több
8 éve 5 hónapja #19938 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Időszakonként változik, milyen setup összeállítás a nyerő. Mostanában az ellen vadászai olyan nagy gondot nem jelentenek, de volt idő, mikor nagyon kellett a vadász védelem a bombázóknak és torpedó vetőknek, ellenkező esetben még a cél előtt elhullottak. Most nem nagyon van, hogy az ellen CV.k egymás repülőit kergetnék.

Több
8 éve 5 hónapja #19940 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Get200 írta: Most lett meg a Ranger de én 2 vadász, 2 bombázó rajjal használom, mivel eddig bárkibe futottam bele vadász setupja volt. Ezek szerint jobban járok ha lecserélem.. :)

Mindenki azzal kezdi... aztán egyszer lecseréli... :)

Több
8 éve 5 hónapja - 8 éve 5 hónapja #19951 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Oké srácok, erre nagyon büszke vagyok, nagyon de nagyon, Ranger és a támadó támadó erő :lol:
Kicsaptam a konkurenciát, utána a társam irtotta a gépeket, én meg adtam nekik :evil: A japó hetest elvitte előlem egy cirkáló, de előtta kapott tőlem bombát, torpedót :woohoo:

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 5 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58, DragonZ, SgtBala

Több
8 éve 5 hónapja #19953 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

GaiusHun írta: Oké srácok, erre nagyon büszke vagyok, nagyon de nagyon, Ranger és a támadó támadó erő :lol:

no, akkor hogy legyen motiváciod, képzeld el, hogy a Rangert maximum tier8-ba teszik, megtartja a jelenlegi repuloállományt, csak mellékesen kap mellé egy vadászrajt.
bingo, ott is vagyunk az Essexnél :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.300 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.