Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 5 hónapja #20114 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

vonKurz írta:

GaiusHun írta: Oké srácok, erre nagyon büszke vagyok, nagyon de nagyon, Ranger és a támadó támadó erő :lol:

no, akkor hogy legyen motiváciod, képzeld el, hogy a Rangert maximum tier8-ba teszik, megtartja a jelenlegi repuloállományt, csak mellékesen kap mellé egy vadászrajt.
bingo, ott is vagyunk az Essexnél :)

Javítanék, a Rangert simán berakja tier 9-be, számos esetben voltam 9.cv ellen, persze értelemszerűen ilyenkor 1 hetes, és egy kilences cv mindkét oldalon.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 5 hónapja #20115 Írta: GaiusHun
Sikerült kétszer is elérnem a Ranger-el a 180K sebzést, a második esetben már be volt állítva a mentés :woohoo: így sebtiben készítettem is róla egy videót.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, Szete58, leopardusz

Több
8 éve 5 hónapja #20129 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

GaiusHun írta:

vonKurz írta:

GaiusHun írta: Oké srácok, erre nagyon büszke vagyok, nagyon de nagyon, Ranger és a támadó támadó erő :lol:

no, akkor hogy legyen motiváciod, képzeld el, hogy a Rangert maximum tier8-ba teszik, megtartja a jelenlegi repuloállományt, csak mellékesen kap mellé egy vadászrajt.
bingo, ott is vagyunk az Essexnél :)

Javítanék, a Rangert simán berakja tier 9-be, számos esetben voltam 9.cv ellen, persze értelemszerűen ilyenkor 1 hetes, és egy kilences cv mindkét oldalon.

félreértetted kicsit :D

úgyértettem, hogy érdemes rágyurni az Essexre, mert pont ugyanilyen lesz mint a Ranger, mármint a játékélmény vele, csak nincs +2 tier hozzá, meg van még egy vadász is a 4 támadó raj mellé...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Szete58

Több
8 éve 5 hónapja #20140 Írta: GaiusHun
A Lexington-ról kellene infó, tancs. Eddig kizárólag Lexingtonok ellen harcoltam, és mind vadász setup-al volt, szóval lemosták az én alap setup felállásomat.
Ergo, milyen fejlesztést érdemes követni?

Több
8 éve 5 hónapja #20195 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Egy kezdő CV-snek melyik hordozó ágat javasoljátok, amerikai v japán? ;)

Több
8 éve 5 hónapja #20198 Írta: GaiusHun

leopardusz írta: Egy kezdő CV-snek melyik hordozó ágat javasoljátok, amerikai v japán? ;)

Nézd, a japán kicsit kényelmesebb, bár 5. és 6. tierben lehet hamar elveszted a reményed ha amcsi vadász setup-al kerülsz szembe.
Az amerikai ág agresszív, rámenősebb játékot igényel. A japán olyan szépen lassan fejlődő típus...

Próbáld ki mind kettőt, és majd ráérzel melyik fekszik igazán :), nálam mind a két ág fejlesztés alatt áll.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.