Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 6 hónapja #19861 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

vonKurz írta: farmokolok a Midway-l, amit nyerek dupla love...
baszki, orult erosek lettek most a CV-k, azzal hogy nem tamadjak egymast. par erotlen probalkozas, aztan rajonnek hogy nem lehet az elejen elkapni oket, meg reflexbol ajanlkoznak nekem cirkalok segiteni, de mondom nem kell, es tenyleg nem.

viszont!!! viszont innentol konnyu preda minden maganyosan legvedelem nelkul utazo rombolo, cirkalo, lenyegeben barmi, ami nem tizes amerikai cirkalo :)

ha van cv, nem mehetnek ide oda meg amoda a BB-k ezentul, szigoruan egymastol 3-4 km-re, kulonben nem lehet oket megvedeni...

11 karma ponttal indultam nehany oraja, most van 4, mert CV-zek.
sok hulye Zao meg a tobbiek nem képesek felfogni, hogy NEM lehet megvedeni senkit vadásszal.
ha 8 vadászt hozok, az se ér semmit.
egyetlen megoldas, ha a sonart visszacserelik AA-ra, és csapatostul kozlekednek, nincs más ut, ez van...

Ez biztatóan hangzik :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #19870 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

vonKurz írta: farmokolok a Midway-l, amit nyerek dupla love...
baszki, orult erosek lettek most a CV-k, azzal hogy nem tamadjak egymast. par erotlen probalkozas, aztan rajonnek hogy nem lehet az elejen elkapni oket, meg reflexbol ajanlkoznak nekem cirkalok segiteni, de mondom nem kell, es tenyleg nem...

Akkor sorban :),
1, mi az a karma pont? :ohmy:
2, a cv harc számomra nem szűnt meg :lol: saját tierben gond nélkül kicsapod az ellen cv-t, magasabb tierben már teljes gépparkkal kell támadni, amit bedarálnak, de..... azért oda is lehet csapni, csak, hogy tudja hol a helye :evil: az 1.2 képen lesz a bizonyíték :love:

Én már azért rendesen éreztem, hogy a cirkálók keményen tapadnak akár egymásra, akár a csatahajókra. Az egyik csatát ezért is buktunk, kikaptam az ellen cv-t, utána még egy csatahajót. Közben kértem a saját csapatot, hogy a 8-as cirkálókat lőjék, mert a légvédelmük bedarál, a csatahajókat bízzák rám..... nem így történt... buktunk is....

Ui: itt az ellenséges csapat egyik játékosa megjegyezte, hogy én hoztam le a csatát a csapatomnak, a saját cv játékosuk meg .... hűűű...kapott hideget-meleget ... de szépet nem...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 6 hónapja #19876 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
hát, általában nem nézem meg a karma pontot, de amugy tod mi az nem ? :)
lehet azt mondani hogy ez jo gyerek, ha meg reportol, akkor csokken.
és tegnap megneztem, el is voltam képedve, mert 11 az sok, aztán kiváncsiságbol késobb is, akkor meg 4 volt, ami azt jelenti sokan reportoltak botnak, meg ilyenek...

jellemzően nem foglalkozom vele,de mikor kilőnek valakit akár mert pechje volt, akár mert hulye, kell neki valami igazolás arra, hogy ő megtett mindent, de elcseszte valaki. és mivel most a CV-k megoltek nagyon sok hajot, ezért ki a hibás ? a saját CV, mert nem védi meg oket az ellenféltol... emiatt ő egy noob hulye, aki bot meg lehet vele anyázni, mert a végén is él, az o remek kis hajojuk meg a viz alatt...

és akkor aztán jobban tudja mindenki, hogy miért ilyen setuppal megyek, miért nem mással, meg hol vannak a vadászaim, stb... nem azért mert nincsenek vadászaim persze, hanem azért, mert nem látta mit csináltam egész ido alatt, meg kulonben is mérges... namost tegnap extrém sok mérges emberrel találkoztam emiatt :)

nem a CV harc szűnt meg egyébként, hanem már párszor említettem, hogy 9-10 szinten, főleg kilencen :) egyből ugy kezdodott a meccs, hogy kicsaptam a masik CV-t, és az jo...
ha nem csapom ki, akkor nem fogom tudni megvédeni ellene a csapatot, de most nemtom kicsapni, vagy legalabbis nehezen...

szal most ez marad el, azaz 8-10 kort mentem tegnap Midwayel, és CV-k meg se probalnak egymasra menni, talán 1 probalkozást tapasztaltam, azt is konnyedén elháritottam...

és ha a tizes CV-k ráesnek a 8-9 hajokbol állo mezonyre, abbol sok sok frusztrált kis joszág lesz...

mindenesetre tizes repulo sok xp :)

nem az enyém ugyan, Des Moines légvédelem tizes CV! :)

duplán szép az élet :)

Mellékletek:

Több
8 éve 6 hónapja #19890 Írta: GaiusHun
oké, hol tudom megnézni a karma pontot? :huh: :unsure:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 6 hónapja - 8 éve 6 hónapja #19891 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

volt 21 is csak az Isokazés csata után 2 pontot csökkent :sick:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 6 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 6 hónapja #19898 Írta: GaiusHun
nahh, este ránézek :)

vcsaba1968 írta:

volt 21 is csak az Isokazés csata után 2 pontot csökkebt :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.303 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.