- Köszönetek: 499
vonKurz írta: farmokolok a Midway-l, amit nyerek dupla love...
baszki, orult erosek lettek most a CV-k, azzal hogy nem tamadjak egymast. par erotlen probalkozas, aztan rajonnek hogy nem lehet az elejen elkapni oket, meg reflexbol ajanlkoznak nekem cirkalok segiteni, de mondom nem kell, es tenyleg nem.
viszont!!! viszont innentol konnyu preda minden maganyosan legvedelem nelkul utazo rombolo, cirkalo, lenyegeben barmi, ami nem tizes amerikai cirkalo
ha van cv, nem mehetnek ide oda meg amoda a BB-k ezentul, szigoruan egymastol 3-4 km-re, kulonben nem lehet oket megvedeni...
11 karma ponttal indultam nehany oraja, most van 4, mert CV-zek.
sok hulye Zao meg a tobbiek nem képesek felfogni, hogy NEM lehet megvedeni senkit vadásszal.
ha 8 vadászt hozok, az se ér semmit.
egyetlen megoldas, ha a sonart visszacserelik AA-ra, és csapatostul kozlekednek, nincs más ut, ez van...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta: farmokolok a Midway-l, amit nyerek dupla love...
baszki, orult erosek lettek most a CV-k, azzal hogy nem tamadjak egymast. par erotlen probalkozas, aztan rajonnek hogy nem lehet az elejen elkapni oket, meg reflexbol ajanlkoznak nekem cirkalok segiteni, de mondom nem kell, es tenyleg nem...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.