Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #16061 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Nem tartom magam különösebben jó CV játékosnak, és nem is a fő profilom, a túl sok repülő egység meggyőzi a figyelmemet. :blush: Viszont a patch utáni Langley tetszik, és elég fun hajónak tartom. Az egyetlen baj, hogy T4-ben (meg szerintem később is) nem nagyon van senki, aki a CV-t védené, és mivel a Langley kb. egy csípőficamos meztelencsiga sebességével bír, így nem tudok a csapattal tartani. Ha egy ellenséges DD átcsúszik, akkor vége a dalnak. Van valami tipp, hogy ezt elkerülje az ember, vagy jobb ebbe beletörődni, mint megváltoztathatatlan ténybe. ;)

Most volt egy fölös pontom, úgyhogy rátettem a "situation awareness"-re, hogy legyen jelzés ha kiszúrtak. Hátha valamelyest segít. :dry:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Andrej72 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #16065 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Andrej72 írta: Nem tartom magam különösebben jó CV játékosnak, és nem is a fő profilom, a túl sok repülő egység meggyőzi a figyelmemet. :blush: Viszont a patch utáni Langley tetszik, és elég fun hajónak tartom. Az egyetlen baj, hogy T4-ben (meg szerintem később is) nem nagyon van senki, aki a CV-t védené, és mivel a Langley kb. egy csípőficamos meztelencsiga sebességével bír, így nem tudok a csapattal tartani. Ha egy ellenséges DD átcsúszik, akkor vége a dalnak. Van valami tipp, hogy ezt elkerülje az ember, vagy jobb ebbe beletörődni, mint megváltoztathatatlan ténybe. ;)

Most volt egy fölös pontom, úgyhogy rátettem a "situation awareness"-re, hogy legyen jelzés ha kiszúrtak. Hátha valamelyest segít. :dry:

se a Langleynél se a Boguenal nem segít sajnos, de ezeket próbáld ugrani mielőbb, nem olyan sok meccs hogy hatosod legyen.

az Independence viszont 10km-ről látszik, 31 csomoval megy, a legtobb rombolo 34-35-l, viszont neki kerulgetni kell a bombaidat is, loni 10km-re nem nagyon tudnak, utol nem ernek, torpedozni megint nem tudnak hatulrol, szal hasznos lesz az...

egyébként repuloket is olyan 7km-rol látod meg, teged viszont már 10-rol meglatnak majd, oda is hasznos figyelmeztetes, hogy torodj a hajoddal, ne csak akkor mikor mar a sipolast hallod :)

Több
8 éve 7 hónapja #16070 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Az Indy-t anno kifejlesztettem, de sajnos nem nagyon ment vele. A Ryujok általában bekaptak. Most meg, mivel megvettem a Coloradot, credit szűkében vagyok, és nem tudom megvenni. Majd talán később. Azt olvastam, hogy az amerikai CV-ket a legtöbben az alap flight controllal használják.

Több
8 éve 7 hónapja #16113 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Andrej72 írta: Azt olvastam, hogy az amerikai CV-ket a legtöbben az alap flight controllal használják.

A Rangert már érdemes támadó setuppal használni.

Több
8 éve 7 hónapja #16130 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Szete58 írta:

Andrej72 írta: Azt olvastam, hogy az amerikai CV-ket a legtöbben az alap flight controllal használják.

A Rangert már érdemes támadó setuppal használni.

idáig szerintem jobb volt sokkal az alap setup, de most a bombázók durva megerősítése versenyképessé tette szerintem a támadót is, tényleg 3 bombaszázad nagyon nagyon kellemetlen meglepetés...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 7 hónapja #16252 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Az Independence-nek egy gyenge pontja van, van légvédelme ugyan, de nincs közel körzeti fegyverzete. A Ryujo esetében számos romboló veszett oda, mert a közel körzeti ágyúim elkapták, előtte pedig a bombázók szedegették le a hp-ét :silly:
Az indi esetében marad a futás, de ha időben elkap egy rombi, az büntetlenül a mélybe küld. Ha meglesz a hetes japó cv, akkor neki futok a Ranger-nek is :lol:

Amúgy szeretem az Indit is, bár én csak vadász setup-a használom :P

Oldalmegjelenítési idő: 0.256 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.