- Köszönetek: 139
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Andrej72 írta: Nem tartom magam különösebben jó CV játékosnak, és nem is a fő profilom, a túl sok repülő egység meggyőzi a figyelmemet. Viszont a patch utáni Langley tetszik, és elég fun hajónak tartom. Az egyetlen baj, hogy T4-ben (meg szerintem később is) nem nagyon van senki, aki a CV-t védené, és mivel a Langley kb. egy csípőficamos meztelencsiga sebességével bír, így nem tudok a csapattal tartani. Ha egy ellenséges DD átcsúszik, akkor vége a dalnak. Van valami tipp, hogy ezt elkerülje az ember, vagy jobb ebbe beletörődni, mint megváltoztathatatlan ténybe.
Most volt egy fölös pontom, úgyhogy rátettem a "situation awareness"-re, hogy legyen jelzés ha kiszúrtak. Hátha valamelyest segít.
Andrej72 írta: Azt olvastam, hogy az amerikai CV-ket a legtöbben az alap flight controllal használják.
Szete58 írta:
Andrej72 írta: Azt olvastam, hogy az amerikai CV-ket a legtöbben az alap flight controllal használják.
A Rangert már érdemes támadó setuppal használni.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.