Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 7 hónapja #18187 Írta: Neutra
Neutra válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Mennyire kiemelkedő még a Midway?
Brutális átlagsebzések vannak vele még mindig. Ezek szerint a 10-es gépek jól bírják az AA-t és gondolom az új orosz cirkálók sem váltják meg a világot egymagukban. Erősen gondolkodom hogy ismét fogok CV-zni, mert hiába egy jó cirkáló, azt érzem nem vagyok akkora befolyással a csata kimenetelére mint CV-vel.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18206 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
A Midway számomra nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket... Nem igazán megy vele a játék. Légvédelme semmit nem ér. És hullanak a repcsiei mint a legyek.

Több
8 éve 7 hónapja #18213 Írta: Neutra

Lajler írta: A Midway számomra nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket... Nem igazán megy vele a játék. Légvédelme semmit nem ér. És hullanak a repcsiei mint a legyek.

Annyira erős a T9-10 légvédelem hogy bedarálják őket?

Van több durva átlagsebzésű Midway player, lehet hogy ők még valamilyen AA buff előtt értek el ilyen durva eredményeket?

Több
8 éve 7 hónapja #18217 Írta: Lajler
Igazából az a baj, hogy ráküldöm a Montira a torpedósokat és 3 vagy 2 jut el odáig, hogy le is dobja őket... Igen brutál a légvédelem. Cirkálókat meg sem merem közelíteni csak ha nagyon muszáj. Habár én alap setuppal játszom így két bombázósom van, ha egybe küldöm őket, akkor már elég jó a túlélési arányuk. annyi a szerencse, hogy van gép bőven, el sem fogynak, csak ritka amikor van szabad préda Csatahajó sajnos.
ezért használok vadászokat is. Ellenben a számokkal a légvédelme az pedig egy nagy nulla. Ha nincs mellettem cirkáló akkor bedarálnak.

Több
8 éve 7 hónapja #18218 Írta: Neutra

Lajler írta: Igazából az a baj, hogy ráküldöm a Montira a torpedósokat és 3 vagy 2 jut el odáig, hogy le is dobja őket... Igen brutál a légvédelem. Cirkálókat meg sem merem közelíteni csak ha nagyon muszáj. Habár én alap setuppal játszom így két bombázósom van, ha egybe küldöm őket, akkor már elég jó a túlélési arányuk. annyi a szerencse, hogy van gép bőven, el sem fogynak, csak ritka amikor van szabad préda Csatahajó sajnos.
ezért használok vadászokat is. Ellenben a számokkal a légvédelme az pedig egy nagy nulla. Ha nincs mellettem cirkáló akkor bedarálnak.

Értem. A légvédelem része pedig az oroszok megjelenésével talán még nagyobb probléma lett. Nem vagyok képben hogy a T9-10 usa AA mennyire táp, a ruszki cirkálókat dicsérik nagy szinten. Én még T8ban vagyok, a Kutuzov elég jó AA.

Több
8 éve 7 hónapja #18219 Írta: Lajler
Egyedül a Japán Cirkálóknak rosszabb egy picit a légvédelme, meg a csatahajóknak ez alól a Yamato kivétel. És nem csak a légvédelem a baj, hanem érvénye sül a csordaszellem és nem férsz a csatahajókhoz.
Nem azt mondom, hogy nem lehet eredményesnek lenni, hanem csak nehezebb..

Oldalmegjelenítési idő: 0.244 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.