Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 8 hónapja #14245 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Köszönöm, ezt nem tudtam.
Hasznos info volt. Láttam, hogy egy sávot mutatott mikor véletlen alt-oltam, de nem tudtam mire vélni.

Fele vagy kevesebb löszerrel is ugyanaz a hatásfoka?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #14246 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

AtuqShaman írta: Köszönöm, ezt nem tudtam.
Hasznos info volt. Láttam, hogy egy sávot mutatott mikor véletlen alt-oltam, de nem tudtam mire vélni.

Fele vagy kevesebb löszerrel is ugyanaz a hatásfoka?

kiproballod :)
5 csikbol 3 marad, de hogy ez 51%, vagy 64% :) azt nemtom.

regebben lehetett ketszer is egymas utan, de ritkan cv-zek, most nemtom valami akadt-e, vagy javitottak rajt, ma mintha csak 1* lehetett volna hasznalni felszállásonként, mondjuk a lőszer sem nagyon elég arra, hogy soxor lövöldözzed :) volt olyanom, hogy rámentem 6 vadásszal 6-ra, lelőttem 1-t, mert elszámoltam magam kicsit, illetve észrevette, és kitért...

és akkor az 5 vadásza lelőtte az én 6-mat, mert az enyémeknek elfogyott a lőszere, szal lehet használni, csak óvatosan.

és a kérdésre is hogy válaszoljak, ha csak 1 csík marad a lőszerből, akkor is lehet használni, de akkor nagyon rövid csíkon fog mukodni a mutatvany, ha fullos a lőszered, akkor viszont nagy teruleten lovi...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman

Több
8 éve 8 hónapja #14307 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Kipróbáltam.
Valami nagyon nem megy ebben nekem, ugyanis 1 repülő veszteséggel leszedte az összes gépem az ellenség, látszólag az illető pedig nem használta.(aztán én már ezt sem tudom)
Próbáltam párszor, nekem nem jött össze csak az, hogy minden gépem ment a levesbe.

Több
8 éve 8 hónapja #14311 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

AtuqShaman írta: Kipróbáltam.
Valami nagyon nem megy ebben nekem, ugyanis 1 repülő veszteséggel leszedte az összes gépem az ellenség, látszólag az illető pedig nem használta.(aztán én már ezt sem tudom)
Próbáltam párszor, nekem nem jött össze csak az, hogy minden gépem ment a levesbe.

Angolul, de elég jól elmagyarázza
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog, AtuqShaman

Több
8 éve 8 hónapja #14416 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
VonKurz, ezt csak miattad :D

Így utólag is grat a győzelemhez :)

Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #14443 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Lajler írta: VonKurz, ezt csak miattad :D

Így utólag is grat a győzelemhez :)

thx, de ez olyan gyenge lett, nem merem feltenni :D

viszont van itt egy bukott meccs, ami nem rajtam ment el, igaz kozben meglett a 2 torpedos setup is...

tier9-10-n van az a cucc egyébként, hogy bombázóknak +15% hp.
japánnal a +5%sebességet választottam, igaz akkor még voltak 8-9-s cv-k is, es ezzel lényegében lassabb volt a kilences amerikai vadász, mint a 10-s japán bombázó...

namost mióta mindig van Midway is, annak közel mindegy, mert utolér, igaz a gyorsabb repülő több bevetést is jelent, viszont a Midway gépeinél megdöbbenve vettem észre, mármint ellene harcolva, hogy kevés a vadászgép lőszere...

annyi hp-juk van, hogy egyszerűen nemtom lelőni őket...

ezt "tesztelgettem" Essexel is, hogy meg lehet-e állítani egy amerikai bombázórajt 8-9-s hajókkal,szal az van, hogy nem lehet.
egyszerűen nem lehet, nem bírják lelőni a gépeit...

tudom hogy hamarosan változás lesz, és megint 1 torpedó lesz, de 3 bombázó az nagyon sok, ha nem egyszere érkeznek, hanem folyamatosan, és a cirkálók légvédelme nem tudja megzavarni ugye az amerikai bombázókat...

még egy apróság, mióta a vadász is tud manuálisan lőni, még nehezebb lett a Hakuval. annyi rajom van, hogy fizikailag nem tudom kezelni őket, és ha ottmarad egy vadászom mondjuk a levegőben mert éppen másfele figyelek, akkor jon egy konkurens manualissal, es volt vadasz, nincs vadasz...

szal nehéz, de az amerikai bombázók, akikből idővel ugye 7 lesz egy rajban, kimondottan "fire and forget" uzemmodban uzemelnek...
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.253 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.