Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 7 hónapja #17932 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Lehetne dühöngő is, két világtalan cirkáló ott hagyott prédának, így előbb egy dd, utána folytatta egy Cleveland az égetést. Pedig jól indult, elkaptam az ellen cv-t. Utána egy Kongo-t. ... és akkor megleptek..

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17936 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
GaiusHun: Szép... a Ranger három bombázószázadával meg még szebb lesz! :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 7 hónapja #17945 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Nagyon durvák lettek a bombázók az egyszer biztos.. El sem tudom képzelni milyen lehet ha 21 bombázó egyszerre támad egy rajban :DD De lehet egyszer kedvet kapok és kipróbálom :P

Több
8 éve 7 hónapja #17949 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Az alap amcsi hordót próbálgatom most már randomban is....:)
Nekem egyenlőre bejön a dolog! Amit nagyon hiányolok a hordozós harcból az az agresszív harcmodor teljes kizárása. Pedig az konvergálna a valósághoz. Annak idején a hordozók körül volt mindig a nagy csata, az meg, hogy minél kevesebbet kelljen a repülőinek üzemanyagot fogyasztani a vissza útra a lehető legközelebb harcolt az ellenséghez! De sajnos ezt itt nem tudták megoldani..... :dry:

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #17993 Írta: GaiusHun
Nos, visszaraktam az Indire a támadó setup-ot, és megvallom őszintén- megérte. Vadászok nélkül gáz, de okosan, odafigyelve ütős a felállás :cheer: sajna ha a csapatom odafigyelt volna a védelmemre, akkor lehozom a meccset, de nem.
Most már következetesen a harci taktika nálam, ellenséges cv kiütése, utána csatahajók, majd ami marad.
Sajnos a társ cv elcseszte, pedig az elején jól csináltuk, sőt lelopta előlem az Indit, amit lesebeztem, utána a marha belehajózott az ellenséges flottába. Maradtam egyedül, miközben a Ryujo-val harcoltam. Át kellett törnöm a vadászain, és a maradék gépeimmel elkapni

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja GaiusHun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
8 éve 7 hónapja #17994 Írta: GaiusHun
Ugyan az pepitában, de itt már jobb csapat volt, illetve folyamatosan követtem a flottát. Az ellen tesó elcseszte, és a vadászaival későn kapcsolt, akkor fél hp ugrott/ mert elcsesztem a torpedóvetést. Második körben tudtam elkapni, találtam egy kis rést a Pensacola és egy Nagato között, átrepültem és elkaptam. Későn kapcsolt a vadászaival ismét, de itt már nem volt kegyelem. Utána egy Nagato kért segítséget, és kapott. A rombi merült a hullámsírba. Kezdek ráérezni nem csak a manuális torpedózásra, hanem a manuális bombázásra is. A végén szerencsétlen Fuso kapta a bombik áldását, sőt egyetlen torpedóvetőm maradt, valami csoda folytán a fuso légvédelme nem kapta le, szóval egy szem torpi is bement :silly: .

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.253 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.