Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 8 hónapja #13843 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Remek.. Eladtam a japcsit, mert az amerikai vadászok folyton kicsináltak, most eladom az amerikait, mert nincs értelme kihúzni.. Vagy visszaveszem a japánt.. :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #13861 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Csak nem olyan rossz ez az Essex :)

Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #13863 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Lajler írta: Csak nem olyan rossz ez az Essex :)

nem mondtam, hogy rossz :)
sőt, azt mondtam ha mondtam, hogy emiatt kínlódok a Lexingtonnal, ami xar.
17k xp kellene még, majd huzogatom, de az Essexet azert nem veszem mar meg, mert az uj verzioban, ami hamarosan johet, elveszik az egyik torpedosat, es ugyanolyan setupod marad, mint most van a Lexnek, ez viszont xar.
szerintem..

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #13865 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
az alap setupban sem lesz torpedósa? Mármint az Essexnek
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Lajler által.

Több
8 éve 8 hónapja #14243 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Az hogyan lehet, hogy ma egy Langley 6 vadásza egy tized másodperc alatt egyszerre lelőtte a Hosho-m 4 vadászát?

Egyszerre mind a 4-et. Mire kimondta, hogy "group 2..." azt már csak a gép mondta tovább nemlétező repülőkkel, hogy"under attack". Nem egyesével. Nem csatáztak, ahogy odaért, eltűnt. Az illető végig ezt csinálta repülőimmel, pedig maxra vannak fejlesztve. igaz a Dog fighting expert még nincs meg, de azért legalább egyesével kellene, főleg úgy hogy baráti AA segített nekem.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #14244 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

AtuqShaman írta: Az hogyan lehet, hogy ma egy Langley 6 vadásza egy tized másodperc alatt egyszerre lelőtte a Hosho-m 4 vadászát?

Egyszerre mind a 4-et. Mire kimondta, hogy "group 2..." azt már csak a gép mondta tovább nemlétező repülőkkel, hogy"under attack". Nem egyesével. Nem csatáztak, ahogy odaért, eltűnt. Az illető végig ezt csinálta repülőimmel, pedig maxra vannak fejlesztve. igaz a Dog fighting expert még nincs meg, de azért legalább egyesével kellene, főleg úgy hogy baráti AA segített nekem.

ez a vadász manuális támadása.
lenyomod az altot, és kapsz egy csíkot, azt végigtolja, elbukja a lőszer mittomén 40%-t, de aki ott van azt ledarálja, amerika 6 vadásszal volt hogy 15 bombázo...

cseles egyébként, mert ha látod hogy jon, akkor ki lehet térni elole ha szamitasz ra, illetve szoktak a vadaszok egymassal szemben is ilyent, de vadaszra nem jo

vadaszra ugy jo, hogy bekuldod a vadaszrajt, az o 2 vadaszraja megtamadja, le is daralna, de odaer neked a masik vadaszrajod manualis tamadassal, es lelovi mind az o vadaszait, mind a sajat maradekot az elsobol, mert ez nem valogat :)

igazabol arra jo, ha 1. nem tudja az ellenfél hogy lehet ilyent :)
illetve mikor magasabb szinten ossze kell fognod 4-6 repulorajt a sikeres bombazashoz, es abba ha belecsap egy ilyen vadasz, az nagyon kellemetlen...

Lajler írta: Csak nem olyan rossz ez az Essex :)

de szol mindenkinek, akinek van kilencese, lehet menni kilences CV-vel, vagy 4-5 perc varakozasi idok vannak ott is ?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: AtuqShaman, Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.276 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.