Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 8 hónapja #13654 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Amúgy lehet, hogy csak a Kongo-s küldi 150 repülőjére hajtanak.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #13702 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
A vadász setup nagyon jó, ha kilövöd az ellenséges repülöket , nem fogja zavarni a BB-ket a csatában, a végén meg ha nincs az ellenfélnek repülője, mehet az a kevés torpedos és bombázó segíteni , a maradék vadász meg spottolni a dd-ket.

Több
8 éve 8 hónapja #13708 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Ha bogue-n lenne torpedós szakasz vadász setupnál :whistle:

Csak az a gond, hogy az esetek nagy részén Bogue-gyel Bogue-t fogok ki, nem Zuihot, a bogue meg nagy eséllyel vadász beállítással jön. Tegnap volt egy csatám isokazeval, nálunk zuiho volt ,ellennél bogue, de más beállítást használt (talán 2 bombázó volt, de a lényeg, hogy nem volt vadásza). De ez elég ritkán láttam, mikor mentem cv-vel.

Több
8 éve 8 hónapja #13828 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Ismerős érzés. Én mostanában egy csapásmérő egységet viszek a Bogue osztályú kísérő hordozómon. De rendszerint az ellenfél a légi fölény megszerzésére alkalmas repülésirányító rendszert használja. Volt már rá példa, hogy kifogytam a repülőkből és mentem foglalni (nem volt kedvem egy helyben ücsörögni). Persze mindkét csapat rajtam röhögött, de mi nyertünk, mert elfoglaltam a zónát! Viszont sikerült megtanulnom, hogy miként tudom elkerülni az ellenfél vadászait és elsőként a hordozókra koncentrálok, hogy elhárítsam a vadász fenyegetést. Meglepő, de sűrűn bejön, mert a hordozók ilyen alacsony szinten úgy játszanak (legalábbis a többség), mint az önjáró lövegek a másik hadszíntéren, ülnek egy helyben a pálya sarkában.

Én így tapasztaltam, de már estem pofára is, nem is egyszer! A fogorvos meg jót keres rajtam a fogpótlás miatt. Már pedzegeti, hogy csak hordozókkal kéne játszanom, mert le akarja cserélni a kocsiját.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #13835 Írta: Smithy87
Smithy87 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Én úgy érzem, hogy valaki nagyon utálja az amcsi CV-ket a fejlesztőknél. Most tartok a lexingtonnál de nagyon nem fun vele a játék. A tervek szerint meg elveszik a dupla vadászt az alap setupból. Valamint a 9-10 es től meg a 2 TB-s setupokat. Én nem érzem annyira rohadt OP-nek. Mondom ezt úgy, hogy többet játszok mással mint CV vel. Minden szar kikerüli a torpedókat azonos szintem Lexingtonnál meg egy amagi is forog annyit, hogy lelője a teljes TB rajt.... Az előbb volt egy csatám 2 japán CV ellen csak 6 raj vadászuk volt a levegőben. Bár lehet öt mert TB-jük is volt. Szal az amcsi CV-ket nagy tierben a tervek szerint kinyírják...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #13836 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
0.5.3-ban várhatóan... érdekelne mikor lesz bevezetve!

- CV air config changes :

Fighters/Torpedo bombesr/Dive bombers
Midway

Stock Mod 2/1/2
2nd Mod 3/0/2
3rd mod 1/1/3

Essex

Stock mod 2/1/1
2nd mod : 3/0/2
3rd mod :1/1/3

Lexington / Ranger

Stock mod : 1/1/1
2nd mod : 2/0/2
3rd mod : 0/1/3

Langley

Stock : 1/1/1

japánokhoz nem nyúltak, Langley kap 6 bombázót, ez nagyon xar szegénynek, mert nem lesz tartaléka se a torpedosra, se a vadaszhoz...

Bogue/Independence/Ranger marad

Lexet kiheréllik,most már 1 vadásza marad alap setuppal, 2 helyett, de ugyanugy 1 torpedo, 1 bombazo... Lex masik 2 setupja használhatatlan...
tanulság, a 3* xp-vel kihúzom mielőbb, és eladom a francba, Essexet meg eszem ágában sincs megvenni, hiszen, itt a változás lényege!!!

Essex/Midway nem kap tobbet 2 torpedós rajt.
ez értelemszeruen nagyon jó hír a csatahajóknak, ugyanakkor őket idáig is a romboló zavarta szerintem jobban...

vadász setup semmire se jó, rombolót tud vele vadászni, de olyan önköltsége van a tizes CV-nek, (100k+ha lo a legvedelem, akkor meg 20-30k + ha serul is a hajo, sullyedesnel 250k)
hogy szerintem nem fog tudni elég pénzt keresni vadász setuppal. marad a stock, 1 torpedó 2 bombázó, és a 1 torpedó 3 bombázó, -
7 amerikai bombázó egyébként csúnya munkát tud végezni, ez is tény, és itt már 7 van mindenkinek... meglátjuk, azért ez durva nerf szerintem...

jelenleg egyébként 10 japán vadász, 12 torpedo, és 15 bombázó van fent a Haku általánosan használt setupjában, nem gondolom hogy ez érdemben változna.

ezzel szemben lesz 7 amerikai vadász, 6 torpedos, és 21 bombázó, elviekben persze ez is csunya munkat tud vegezni ráadásul ez sokkal jobb a rombolok ellen is...

hát nemtom, azért nerf, méghozzá nem kicsi...
azért gyurtam a Lexet idáig, mert azt hittem használhato valamire, most meg kiderul a végérol is hogy xar...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vonKurz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.245 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.