0.5.3-ban várhatóan... érdekelne mikor lesz bevezetve!
- CV air config changes :
Fighters/Torpedo bombesr/Dive bombers
Midway
Stock Mod 2/1/2
2nd Mod 3/0/2
3rd mod 1/1/3
Essex
Stock mod 2/1/1
2nd mod : 3/0/2
3rd mod :1/1/3
Lexington / Ranger
Stock mod : 1/1/1
2nd mod : 2/0/2
3rd mod : 0/1/3
Langley
Stock : 1/1/1
japánokhoz nem nyúltak, Langley kap 6 bombázót, ez nagyon xar szegénynek, mert nem lesz tartaléka se a torpedosra, se a vadaszhoz...
Bogue/Independence/Ranger marad
Lexet kiheréllik,most már 1 vadásza marad alap setuppal, 2 helyett, de ugyanugy 1 torpedo, 1 bombazo... Lex masik 2 setupja használhatatlan...
tanulság, a 3* xp-vel kihúzom mielőbb, és eladom a francba, Essexet meg eszem ágában sincs megvenni, hiszen, itt a változás lényege!!!
Essex/Midway nem kap tobbet 2 torpedós rajt.
ez értelemszeruen nagyon jó hír a csatahajóknak, ugyanakkor őket idáig is a romboló zavarta szerintem jobban...
vadász setup semmire se jó, rombolót tud vele vadászni, de olyan önköltsége van a tizes CV-nek, (100k+ha lo a legvedelem, akkor meg 20-30k + ha serul is a hajo, sullyedesnel 250k)
hogy szerintem nem fog tudni elég pénzt keresni vadász setuppal. marad a stock, 1 torpedó 2 bombázó, és a 1 torpedó 3 bombázó, -
7 amerikai bombázó egyébként csúnya munkát tud végezni, ez is tény, és itt már 7 van mindenkinek... meglátjuk, azért ez durva nerf szerintem...
jelenleg egyébként 10 japán vadász, 12 torpedo, és 15 bombázó van fent a Haku általánosan használt setupjában, nem gondolom hogy ez érdemben változna.
ezzel szemben lesz 7 amerikai vadász, 6 torpedos, és 21 bombázó, elviekben persze ez is csunya munkat tud vegezni ráadásul ez sokkal jobb a rombolok ellen is...
hát nemtom, azért nerf, méghozzá nem kicsi...
azért gyurtam a Lexet idáig, mert azt hittem használhato valamire, most meg kiderul a végérol is hogy xar...