Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 7 hónapja #18222 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
A japán cirkálók légvédelmét leírni elég necces lenne. Minél magasabb szinten vagy, annál nehezebb a hajók támadása, viszont ilyen esetekben továbbra is minden géppel támadni kell. Ha századonként támadsz, bedarálják a gépeidet, ha tömegben, valaki átjut, és odacsap.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 7 hónapja #18223 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Nem leírtam a légvédelmüket, csak a többi azonos szinten lévő cirkálókéhoz képest gyengébb.. Ha egy bolyban vannak a hajók akkor tök mindegy, hogy mennyi géppel támadsz, leszedik őket

Több
8 éve 7 hónapja #18231 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Lajler írta: Nem leírtam a légvédelmüket, csak a többi azonos szinten lévő cirkálókéhoz képest gyengébb.. Ha egy bolyban vannak a hajók akkor tök mindegy, hogy mennyi géppel támadsz, leszedik őket

Lehet őket támadni, csak a vadászokat is oda kell küldeni velük, én ezt szoktam mindig, és többnyire bejön. Sokan nem jelölnek ki támadni való egységet csak simán a légvédelemre bízzák, akkor meg mikor oda megy 24 gép egy célpont fölé, nem sok vesztességgel ,de mindig betalálok.

Több
8 éve 7 hónapja #18235 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Elővettem a boguet, mert napi küldiben 11 gépet kellett lelőnöm (20-at, de már 9 megvolt). Elég jó eredményt értem el vele, de a csapatról nem tudom elmondani.

Szerencsére ellen bogue-ja nem vadász setuppal jött, így volt mit lőni. 40 gép nem tudom, hogy a rekordom-e, de a medál megvan :evil: (és igen, a bogue éget le, nem tudom hogy, de ok).
Mellékletek:

Több
8 éve 7 hónapja #18252 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Neutra írta: Mennyire kiemelkedő még a Midway?
Brutális átlagsebzések vannak vele még mindig. Ezek szerint a 10-es gépek jól bírják az AA-t és gondolom az új orosz cirkálók sem váltják meg a világot egymagukban. Erősen gondolkodom hogy ismét fogok CV-zni, mert hiába egy jó cirkáló, azt érzem nem vagyok akkora befolyással a csata kimenetelére mint CV-vel.

Egy jónak mondható kör. Legalábbis számomra. Én erre vagyok képes vele, talán egy picit többre.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
8 éve 7 hónapja #18297 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Neutra írta: Mennyire kiemelkedő még a Midway?
Brutális átlagsebzések vannak vele még mindig. Ezek szerint a 10-es gépek jól bírják az AA-t és gondolom az új orosz cirkálók sem váltják meg a világot egymagukban. Erősen gondolkodom hogy ismét fogok CV-zni, mert hiába egy jó cirkáló, azt érzem nem vagyok akkora befolyással a csata kimenetelére mint CV-vel.

nekem még nincs Midwayem, Hakuval meg nem játszom mert nem tetszik.
el lehet szokni könnyen a japán torpedóktól, amerikai bombázók sokkal jobbak :)

Essexem van,1 vadász, az vagy megy támadni, vagy marad védeni, de inkább támadni megy, mert ha odaérnek az Essex/Taiho gépei hozzám, 1 vadász nem állítja meg őket...

ha leküzdöttem a CV-t, után már mehetnek egyesével a bombázok, fixen gyujtani fognak, + ha védi cirkalo kepesseg, akkor a nagy hajokat bb/cv 3000-5000 hp sebzes, ha nem vedi, akkor lehet manualisan tamadni a 7 bombival :) 10 000-19 000 sebzés /támadás.
+ gyujt.

egyáltalán nem volt veszteség hogy a torpedost kicserélték bombázóra, a torpedosnak sokkal tobb ido kell a célzáshoz, és sokkal jobban zavarják a cirkálók...

Lexig nem nyilatkozom, de szerintem az Essex, illetve elviekben a Midway is kimondottan erős most...

annyira erős, hogy már vártam a nerfet, meg is jott, holnaptol levesznek Lexig 10% gyujtást a bombázokbol, 18%-t 9-10 szinten...

ezzel párhuzamosan viszont, mivel kevés a CV, és komoly erősítést kapnak a rombolok ellen a Hidroszonárral, szerintem lesz olyan cirkalo, aki lecserelli a légvédelmet szonarra...

mindezzel egyutt egyebkent a tizes hajoknak durva legvedelme van, Midway nyugodtan bemehet 3-4 nyolcas hajo koze, de egy tizes, mondjuk 2 kilences kiserovel mar nem egyszeru celpont neki...

Essexen támado setupom van, egyutt kuldom a 3 bombit jellemzoen, megpedig ugy, hogy rakuldok kettot egyszerre, 14 bombibol minden cirkallo bekapcsol amit akar, odaer 8-10 altalaban, es kigyujtjak.

utana megvarom mig eloltjak, kozben lejar a cirkallo zavaras, es oda fog erni az utols raj bombi, az ujra kigyujt.

ehhez kell 3 bombi raj, ertelemszeruen a Midwaynek is tud lenni 3 bombaraj, de akkor nem lesz csak 1 vadasza, innentol meg mindenki dontse el melyik ujjat harapja meg...

"segitsegkeppen" annyit, hogy tizes cv 95%-ban kapni fog cirkalo kiseretet ha ker, és ha latja az ellenseges cv, hogy 1 vadasza van csak a Midwaynek, akkor 99% hogy zaros hataridon bellul megkeresi :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.