- Köszönetek: 66
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
stevedoki írta:
Doktoruur írta: Én a szuper DD versenyen akadok ki. Egy értelmes random csatát nem lehet menni, mert 4-5 romboló van. Szerencsére van ranked mod.....
Ugyan, kérlek! Elő a cirkálóval! Nekem tetszik, süllyednek rendesen, 3 perc alatt elfogynak. CBT-ben volt ilyen utoljára, nekem ott is tetszett. Még rombolóval is mentem ma, pedig nem szoktam sokat, boldog-boldogtalan megy vele, csak ellenséges rombolóra utazok a sajátommal. Beszarás jó csaták voltak ma. De csatahajót nem vettem elő, számítottam rá, hogy mi lesz.
Tutajos írta: Stevadoki !
Teljesen emberi,és korrekt a hozzászólásod. Még a Jactor "téma lezárva" című eposza. Enyhén szólva olybá tűnik,miszerint,ha Ő azt gondolja,hogy"téma lezárva",akkor Ő egy Görög fél isten.
Jactor ! A saját témádat zárd le,addig amég nem ütközik szabálytalánságba a felhasználó saját önálló hozzászólása addig ezt a hangnemet nem tűröm tőled.
Adminok veletek nagyon elszédült a hintaló.
Te nagyon el vagy tévedve. Az oldal az enyém, én építettem fel és én üzemeltetem. De nem ez az oka annak hogy magasról teszek rá hogy mit tűrsz el és mit nem, elhiheted Elszédülve is Te lehetsz, ha azt hiszed hogy Te fogod megmondani hogy mi idevaló és mi nem... El is búcsúzunk pár napra, mivel itt senkinek nincs szüksége az ilyen önjelölt igazság bajnokaira és a trollkodásaikra, offolásaikra, hangulatkeltéseikre, minden alapot nélkülöző okoskodásaikraTutajos írta: Stevadoki !
Teljesen emberi,és korrekt a hozzászólásod. Még a Jactor "téma lezárva" című eposza. Enyhén szólva olybá tűnik,miszerint,ha Ő azt gondolja,hogy"téma lezárva",akkor Ő egy Görög fél isten.
Jactor ! A saját témádat zárd le,addig amég nem ütközik szabálytalánságba a felhasználó saját önálló hozzászólása addig ezt a hangnemet nem tűröm tőled.
Adminok veletek nagyon elszédült a hintaló.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.