Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #6280 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem akarnék én ebbe belefolyni, de szerintem Jacktor úgy értette, hogy részéről. Mármint Te írhatod a véleményed, csak épp az enyém sem egyezik vele. 2011.-töl volt WoT-ban ha nem is folyamatosan prémium előfizetésem, és a szopóroller faktor baromira nem attól függött, hogy volt-e éppen prémium előfizetésem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #6291 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kegyetlen a mai napom random csatát nem tudok egyszerűen nyerni
3 Nagato+ 1 Fuso kontra én :

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #6293 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő

stevedoki írta:

Doktoruur írta: Én a szuper DD versenyen akadok ki. Egy értelmes random csatát nem lehet menni, mert 4-5 romboló van. Szerencsére van ranked mod.....

Ugyan, kérlek! :P Elő a cirkálóval! Nekem tetszik, süllyednek rendesen, 3 perc alatt elfogynak. CBT-ben volt ilyen utoljára, nekem ott is tetszett. Még rombolóval is mentem ma, pedig nem szoktam sokat, boldog-boldogtalan megy vele, csak ellenséges rombolóra utazok a sajátommal. Beszarás jó csaták voltak ma. De csatahajót nem vettem elő, számítottam rá, hogy mi lesz. :)

Dr. Kolléga! Teljesen igazad van, csak már leszoktam a cirkálókról. Csatahajó párti lettem. :) Bár ha nagyon elönti a szar az agyamat, előveszem a Szovjet csodát és adok nekik. :evil: ;)

Több
9 éve 2 hónapja #6301 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Tutajos írta: Stevadoki !

Teljesen emberi,és korrekt a hozzászólásod. Még a Jactor "téma lezárva" című eposza. Enyhén szólva olybá tűnik,miszerint,ha Ő azt gondolja,hogy"téma lezárva",akkor Ő egy Görög fél isten.

Jactor ! A saját témádat zárd le,addig amég nem ütközik szabálytalánságba a felhasználó saját önálló hozzászólása addig ezt a hangnemet nem tűröm tőled.
Adminok veletek nagyon elszédült a hintaló.

Végülis az egész fórumot lezárhatná.. Lehet, hogy tévedek de adminkodni is egyedül szokott, tehát..
Meg milyen fél?! Egy egész! Ha más nem a teste görögös.. Olyan dór-os.. :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Ittvagyok

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6312 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő

Tutajos írta: Stevadoki !
Teljesen emberi,és korrekt a hozzászólásod. Még a Jactor "téma lezárva" című eposza. Enyhén szólva olybá tűnik,miszerint,ha Ő azt gondolja,hogy"téma lezárva",akkor Ő egy Görög fél isten.
Jactor ! A saját témádat zárd le,addig amég nem ütközik szabálytalánságba a felhasználó saját önálló hozzászólása addig ezt a hangnemet nem tűröm tőled.
Adminok veletek nagyon elszédült a hintaló.

Te nagyon el vagy tévedve. Az oldal az enyém, én építettem fel és én üzemeltetem. De nem ez az oka annak hogy magasról teszek rá hogy mit tűrsz el és mit nem, elhiheted ;) Elszédülve is Te lehetsz, ha azt hiszed hogy Te fogod megmondani hogy mi idevaló és mi nem... El is búcsúzunk pár napra, mivel itt senkinek nincs szüksége az ilyen önjelölt igazság bajnokaira és a trollkodásaikra, offolásaikra, hangulatkeltéseikre, minden alapot nélkülöző okoskodásaikra :whistle:
HA adhatok egy tanácsot, sose szarj oda ahol enni akarsz...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Jacktor által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: tibi144, sandorati

Több
9 éve 1 hónapja #6317 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő
A mai napom nem az igazi :S
16 nulla csillagra 15 2 csillagról.
Kegyetlenek a csapatok ma.

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.