Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #6206 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Aoba-val probáltam 7km-ről rombolókat kiszedni. Persze, hogy alig találtam el őket, miközben szigetet foglaltam :silly:

Legalább 2 óra szünetem volt, és visszajött a szerencsém is.
De azért ezeket nehéz elfelejteni:

megint -20k első találatra

ellenfél sehol, Hot Spot utál engem?

Ellenfél a világ végén és lejárt az idő 2.0

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #6215 Írta: Westfalien
Westfalien válaszolt a következő témában: Dühöngő
Embeeeeeeeeeeeeeer....!!!!

2 torpedővető rajom 8 géppel a célhoz ér (ami 2 ellenséges hordozó egymásnak derékszögben ütközve és alig mozognak), már dörzsölöm a markomat kajánul röhögve, itt bezony valakinek a legénysége megeteti a cápákat, mire éppen ledobási zónát igazgatnék erre ledob a net......nagyon nem szokott de most pont a legjobbkor:D:D:D valakinek...ehh.

Mondjuk nem csodálkozom a karambolon mert még egy szövi amcsi raj is jött velem vadász meg sehol...vagyis a miénk az is...nah ott lehetett már pánik:D

A legjobb, hogy régebben dobott le és akkor visszaengedett a csatába, most meg nem, pedig még nem lőttek ki.

Több
9 éve 2 hónapja #6232 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Látom, ma megint a retardált idióták napja van, nemhogy nyerni nem lehet, jó csatákat sem menni. Oké, azt értem, hogy a sok hülyét is hagyni kell játszani, de folyton csak a csapatomban van?! 12:0, 12:2-es bukók sorba. Hajóval orral neki a szigetnek, ott megáll és úgy lövöldöznek....

Több
9 éve 2 hónapja #6238 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én a szuper DD versenyen akadok ki. Egy értelmes random csatát nem lehet menni, mert 4-5 romboló van. Szerencsére van ranked mod.....

• Tutajos
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #6240 Írta: Tutajos
Tutajos válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok !

Kettő esztendei WoT után,reménykedtem a WoWs-ben,a tömérdek megmagyarázhatatlan "érdekesség " erősen kezdi érdektelenné tenni a hajós témakört.
A WoT esetében,tudjuk,hogy a fizetős,és a nem fizetős csapat erősen megoszlik, a szó teljes terjedelmében.
A fent említett,és a szerver által külön kategóriába sorolt 2 csopi előny,és hátrány generálása a hajós cucchoz képest light.
Van a hajós szeró,abban a helyzetben,hogy nagyon-nagyon gyorsan szeretné kivenni a pénzét a játékból amit a fejlesztésre költött.
Itt jön képbe a nem fizetős csopi,minden ú.n. megmagyarázhatatlan objektív csalódás velünk történik.
Amennyiben ez a fizetősöknél is gyakori jelenség a délibábos csodákra gondolok,ebben az esetben nagyobb a baj mint hinnénk.

Üdv. Tutajos

Több
9 éve 2 hónapja #6245 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kicsit nehezen érthető fogalmazás, de közlöm, mi az összeesküvés elméletekben nem hiszünk.

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.