Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #6365 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na a sok hétvégi, idióta csapattárs mellé a WG részéről a lag is bekapcsolódott. A reggeli néhány meccs alatt folyamatosan világított a lag jelző, kellemes így játszani...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6375 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Dühöngő
geotigris9!

Nagyon nem értünk egyett!
Ugyan ezen a pályán ezen a forumon 3 helyre lett kirakva az ediggi legjobb csatám, szintén Shimakazéval én ezen a pályán alig mentem DRAWOKAT!!! Hír oldalon is kint van a videó, ha vissza mész 2-3 oldalt!
Ha láttad az összeállítást, cv-k nem voltak, nálunk meg 2 db Shimakaze! NEKÜNK EZT A CSATÁT hozni kellett volna bedarálni őket!
Tessék megnézni mit alkotott a többi DD! Abban is tévedsz, hogy a kapitányi skillek azok amik ennyiben elősegítik a pusztitást! JELZEM NEKED, hogy a legfontosabb skill AMIBEN érdemben hozzásegíthetne a nagyobb PUSZTITÁSHOZ NINCS MEG, a 5. skill a 10% plusz álca!! Minden más skill olyan skill ami sajnos nem igazán hasznos a pusztitáshoz, kivéve a gyorsabb torpedó töltésst, ami így is 2 percenként van!
Szőnyegnyi torpedó! Elmodnom neked mit lehet csinálni az ilyen torpedó áradattal szemben!!!! Tök logikus!! Szét kell szóródni, és a cirkálóknak befele jönni! Túlerőben voltak, csak hát meglátták az első sorozatot bepánikoltak és hoztak külön külön egy idiota döntést! Mire egy-egy cirkáló rájött mit kelle csinálni, a csatahjók, és más cirkálók elfogytak így egyedül kevésre voltak képesek a mögöttem lévők fedezet tűzeik miatt! MIÉRT LETT DRAW??? Nézd meg a csapat teljesítményét, és nézd meg HOGYAN helyezkedett el a csapat a minitérképen! A végén eldurrant valami, ha akarom, nem vesz észre és túlálem a drawt! Sokat hibáztam, akár lehozhattam volna a csatát, ha nincs az a 3-4 sorozatom ami hiba volt!!!
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Czipczi által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6391 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem éppen dühöngés,inkább egy gondolat.Az alábbi csatában DonDemenzio kolléga megkért hogy töröljem a játékot,mert szerinte nem eléggé mentem közel az ellenfélhez.Az írta hogy report lesz,meg ilyesmi,nem ismerem a nyelvét,de ezt szűrtem le belőle.Csata után meg kérdeztem tőle hogy mit akar a 160xp-jével reportolni.1-2 ember jobban tenné ha meg sem szólalna.Képek mellékelve.3 Csatahajót süllyesztettem...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja James Onedin által.

Több
9 éve 1 hónapja #6394 Írta: turul78
turul78 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy miért velem baszik ki ennyire ez a játék. 5 csatából 1-et nyertünk. Folyamatosan olyan balfaszokkal rak össze, hogy a hihetetlen kategóriát súrolja. Átlag 90k sebzés minimum 2-3 hajó kilövés, és vereség. :angry: A statról nem is beszélek. Tele van most korlátoltakkal ez a játék. Lehet, hogy én sem vagyok egy ász, de jó csapattal nyerni szoktam. Sokan nem tudják mire való egy egy hajótipus. Szerintem itt is van egy halom lengyel, akik lerombolják a wotot, a wowp-t. Remélem sok jó Magyar játékossal sikerül majd közösen csatát nyerni, és jó klánban leamortizálni ezeket. :)

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6395 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Válasz-Czipczi

Ezért van, hogy semmi nincs megírva ha túlerő is van hajóban, de a játékosok gyengék- bénák akkor a siker elmarad. Nem azt írtam, hogy a topp képességei meglehetnek a legénységnek, de javíts ki ha nem így van, több képessége azért van a hajónak. (És ezt nem azért írtam, hogy zokon vedd vagy lenézzem a teljesítményedet különben nem írtam volna, hogy szép volt.) Jelenleg is játszok rombolókkal aktívan van olyan most per amin nincs semmi képesség és van amin van néhány skill azért érezhető a különbség.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6396 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az a rohadt prémhajó, tulajdonképp egy légvédelem nélküli Wyoming... Na attól egy full salvo egy feltételezhetően már jó pár képességgel rendelkező kapitánnyal. Nos, khmm, ez előfordulhat. Főleg, ha fel is van szerelve kiegészítővel az az Arkansas Béta... Nem védem a WG-t, itt is van szopóroller, de ez még nyerő sorozatban is előfordulhat attól a hajótól.

Egyébként én is felszálltam a szopórollerre. Pár csatában én hibáztam nagyot, másikban mások, és végül van a maradék, amikor 5 rombolóból 3 a partot lövi kezdésnél, a 4.-ik AFK lett (sztem feladta ezt meglátva) az 5.-ik meg suicide lett, és az ellenfél elé rohant. Én meg próbálom szorzózni a MYogi-t, 3 Wyoming ellen így már kevesen voltunk a másik Myogival és Wyomingal. (Nekik több cstahajó volt, nekünk több romboló.) Mit lehet tenni? Semmit, kicsit dühöngünk itt. :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja stevedoki által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.412 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.