Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6433 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Eddig jó a patch, 5.0 mappában lévő módokat átrakta, ahogy mindig is, nem töltött be a csatát, csak a loading képig ment, most raktam fel az Aslaint, de megint ugyanez. Törölhetek ki mindent és rakhatok fel megint.

[strike]Habár lehet, hogy egy célkereszt mód a bűnös, mert nincs benne a listában, pedig eddig benne volt O.o[/strike]

Szerk: damage indikátorra gyanakszok, az nincs fent, áés úgy beengedett végül a meccs végére:
Kalibrálás elött
Sajnos utána beengedett, de le tudtam adni pár lövést
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6437 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tök jó amikor csata közben 500-ig szökik a ping értékem,és még így is 1 sortűzzel majdnem elsüllyesztettem egy japán cirkálót,dupla citadellát kapott.... :)Miután elsüllyedtem természetesen helyreállt a ping is...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja James Onedin által.

Több
9 éve 1 hónapja #6439 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
hát olvasni olvashatod amikor csak akarod, ez biztos. De ha irni is akarsz ide, esetleg a többi fórumtaggal értelmes eszmecserét folytatni, akkor biza egy kötelező minimális társalgási szintet betartasz, akár tetszik, akár nem! ;)

Több
9 éve 1 hónapja #6442 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

1. a hordozó gépeit 1, azaz egy vadászegységgel szedtem le nullára veszteség nélkül
2. hogy voltak képesek ezután is elbukni?
3. jó, hogy védik a hordozókat a dd-k ellen, 2 torpedóból kiszedett az isokaze medállal együtt (ha felé fordulok akkor ugyanez lett volna)

Grat az MM-nek és a 2 platoonnak. Hiryou, Ranger Langey-kkel. 2 clevelend ledarált volt 20k sebzésem a meccs végén :S

Több
9 éve 1 hónapja #6453 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na úgy látom a WG jó úton halad, napok óta folyamatosan laggol a játék (hangot már le is veszem, annyira zavaró a szaggatott hangeffektek), játszhatatlan. Az MM eddig elég jó volt, de most olyan szélsőségeket produkál (az összeállításnál sokszor érezhető, az egyik csapat erőfölénye, nincs kiegyenlítve), az idióta csapattársakról nem is beszélve, 4-5 napja alig van győztes csatám, folyamatos az olyan bukta, mikor az ellenfél ledarál, a csapatunk meg jó ha 1-2 hajót kilő. Hiába vagyok benne a top 3-5 XP szerző közt, nem ér semmit az egész.

Több
9 éve 1 hónapja #6455 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: hát olvasni olvashatod amikor csak akarod, ez biztos. De ha irni is akarsz ide, esetleg a többi fórumtaggal értelmes eszmecserét folytatni, akkor biza egy kötelező minimális társalgási szintet betartasz, akár tetszik, akár nem! ;)

Igen és kicsit lehetne tisztelni Jacktor munkáját a honlapban és nem elvenni a kedvét az egésztöl.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin, sandorati, leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.409 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.