Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6403 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Dühöngő

geotigris9 írta: Válasz-Czipczi

Ezért van, hogy semmi nincs megírva ha túlerő is van hajóban, de a játékosok gyengék- bénák akkor a siker elmarad. Nem azt írtam, hogy a topp képességei meglehetnek a legénységnek, de javíts ki ha nem így van, több képessége azért van a hajónak. (És ezt nem azért írtam, hogy zokon vedd vagy lenézzem a teljesítményedet különben nem írtam volna, hogy szép volt.) Jelenleg is játszok rombolókkal aktívan van olyan most per amin nincs semmi képesség és van amin van néhány skill azért érezhető a különbség.

Megismétlem! Nincs olyan kapitányi skill a DD kapitányak ami érdemben felerősiti a romboló képességét egy torpedó találat során! Ismétlem NINCS! Ha játszol DD-vel ( ÉN CSAK AZZAL JÁTSZOm idestova a ZÁRT BÉTA KEZDETE ÓTA és csak JAPCSIKKAL) akkor tudnod kell! Ami közvetlen segítség kapitányi szinten a DD-nek csata során, az összesben csak 2 skill létezik amiből nekem csak egy van meg sajna. Az egyik a torpedótöltés ideje, a másik a 5-ös skill +10% álca segítség! Egyiktől se leszel jobb, csak meg van a lehetőség az 5. skillnél hogy jobban kihasználd a lővési pozicoót magyarán közelebb férközz 10% az ellenfélhez!!!

NEM tévesztendő össze a hajó képeségei a kapitány képességeivel! Ha Upgraderől beszélsz, az megint más! RAJTAD MÚLIk, mit fejlesztesz ki a hajón, mit teszel fel, és mit fejlesztesz ki a kapitányi képességen!

"Látom van pár képesség a legénységnek mert elég nehezen derítettek fel."
NINCS ilyen képessége a kapitánynak! A hajónak van, illetve magának az upgradnek amit feltettem a hajóra! ha figyelmesen nézted a csatát, igyekeztem a spot határon lenni, talán ezért is sok a találatom, meg aztán a megfelelő időben, a megfelelő helyzetből szögből löttem a torpokat! A csata során 3x deitettek fel!

ime a kapitányi skillek!

Nem haragudtam meg rád, és nem értettem félre semmit! csak beszélgetünk! Nincs semmi gond! Tényleg! itt van a kapitányi skillem! Én örülnék a legjobban ha meg lenne az 5. skill, mert akkor 20% álca pluszom lenne a shimakaze álcája mellet plus az álcafestés 3% egyenlőre csak a 10% upgrade van.

köszönöm a gratulácíót is!

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Czipczi által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6405 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő
ha nem haragudtál meg, meg nem is értettél félre semmit, miért van mindegyik mondatod végén felkiáltójel? Sztem azt érthette félre... ;)

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6407 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én kiemelném balról - jobbra 4. oszlop 1. két képességet is. Nem tudom, hogy mennyire lennél sikeres rombolóval pl. "hatodik érzék" képesség nélkül. meg az alatta lévő képesség is igen hasznos, hogy előbb észleled a torpedókat.. Szerintem.

Kénytelen voltam menni az egyik rombolóval minden skill nélkül jó pár csatát, hát meg kell mondjam nem volt egyszerű hatékonyan játszani úgy. Ugye nem volt hatodik érzék sem ami szerintem a legfontosabb 1. képesség.
Nagyon is számít, hogy milyen a legénység. Nem mindegy, hogy 22/6 képesség már meg van pl. itt nálad vagy nincs. Igen meg az is hasznos tud lenni és életmentő a 3. oszlop 4. képesség. ...

Az egy dolog, hogy nem minden skill-t lehet jól ezzel a hajóddal érvényesíteni és csak kis plusz nüanszokat adhat hozzá a csatához, de sokszor ezen a kis dolgokon múlik a sikeres végeredmény is.

És nem azért írtam még az elején amit írtam, hogy utána kis litániákat írjunk egymásnak utána, de most már mindegy. ;)

Ha nem harakszól én most már lezárnám a "pinduri" kis eszmecserénket ebben a párbeszédben. :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 1 hónapja #6415 Írta: Alexy007
Alexy007 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyon fasza ez az Új pöccs, kérdés mit is hozott mert se új hajó se semmi ? csak semmilyen addon nem megy köszi WG! :(

Több
9 éve 1 hónapja #6417 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Dühöngő
holnapra ígérték ...

Több
9 éve 1 hónapja #6432 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát ezt a patch-et és az MM korrigálását szépen összehozták a WG-sek, gratula nekik. Ranked Battle 1-1 cv és cirkáló, és 5-5 csatahajó mindkét oldalt.... (tudtommal le van korlátozva a cv-k (1-1 db) és a csatahajók (2-2 db) száma.

Oldalmegjelenítési idő: 0.440 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.