Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #6027 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Czipczi írta: Hali! Ne feledd el, hogy 3x-ok voltak! A Hétvégék amúgy is KÁOSZ, de amikor ilyen szorzók vannak akkor sajnos mindig ilyen napok vannak! Én is így voltam 3-4 napig ahogy te is! :(
Hiába csapat játék, mindenki egyéni érdekeit tartja fent! Nálam a leggusztustalanabb része az volt, amikor Kageróval egy full HP-s csatahajót lesebezte 210 HP-ra majd a kedves csapattárs kilőtte előlem, aki úgy mond magasról tett arra hogy segítsen! Ekkor úgy voltam vele, hogy ok jól van ennyit erről, de amikor egy cirkálót is lesebeztem 500 Hp-ra nem torpedókkal, hanem lövésekkel, majd megint jön egy kedves csatahajó, aki kb. 19 km-ről megadta neki a kegyelem döfést akkor éreztem hogy kezdek dühős lenni! A cérna akkor szakadt el, amikor az ellenséges rombolóval kezdtem el csatázni, neki volt 1000 HP-ja nekem kb. 1500 ő jobb pozícióban mert 3 tornya lőtt, amúgy nekem csak egy lőtte mert a többi még fordult, és tőlünk volt ott 2 cirkáló, és egy csatahajó, majd engem röhögve kiszedett úgy, a többiek egyetlen lövést se adtak le felé! Igen, akkor én is nagyon dühős lettem, mert nem az volt a szar, hogy előtte 2 hajómat leszedték a csapatársak, vagy az, hogy kilőtt a DD, hanem az, hogy még meg is úszta, és nyertek! :D Na igen. Ennyit a csapat társakról! :D

Én még azon szoktam kiakadni, hogy simán nyernénk a csatát (ráadásul ezerrel írom is mit kellene csinálni) PL. ellenséges flotta szinte teljesen egy csomóban és pálya szélén másik oldalt csapatunk a bázis körül/ bázisban itt egy bázisos mód van (de lehetne bármely játékmód is dominancia stb.)és nagyban látható a túlerő vagy kétséges a fölényünk,(de ha foglalunk nyerünk!) de bázisfoglalás helyett (itt jön be az önző egyéni érdek a retardált játékos) megy előre csak még tudjon sebezni. Persze bedarálják és elveszítjük a csatát. PEDIG FOGLALÁSSAL SIMÁN/VAGY NEM SIMÁN LELEHETETT VOLNA HOZNI CSATÁT!

Na és, kevesebbet sebzek egy adott csatában, de megnyerjük akkor nem érdekel, hogy még X tudtam volna sebezni!

Minden csatának itt a játékban a végcélja a győzelem/vagy adott esetben "csak" a döntetlen kikényszerítése és nem az egyéni érdekek (néhány plusz sebzés) bevitele és a csapat vereséghez való hozzájutása!

Nem az a jó játékos aki megy előre mint a sötét éjszaka, ha nem az aki gondolkodik is és mindig a csapat érdekét nézi elsősorban nem azt, hogy még tudjon sebezni pluszba! (persze ez az ő érdeke is lenne)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #6040 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt nem tudtuk megnyerni

mint láthato csak az aproságokra megyek
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja vcsaba1968 által.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #6097 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Idioták ha összejönnek

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #6101 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ott valaki jól be van védve! :lol:

Több
9 éve 2 hónapja #6104 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A WG a WoT-hoz hasonlóan érdekesen kezeli a járművek "anatómiáját". Full HP-s Kongó órrával éppenhogy elkaptam egy torpedót (nem sokon múlott, hogy elkerüljem), ami betalált és vége is volt a meccsnek (-50 000+ HP....). Ez csak akkor lehet, ha robbanás van, de a lőszert a tornyok alatt tárolják, nem az orrban....

Több
9 éve 2 hónapja #6105 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt a 2 fogyatékos NY-ot.... Kicsit odatették volna magukat...
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.417 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.