- Köszönetek: 291
Czipczi írta: Hali! Ne feledd el, hogy 3x-ok voltak! A Hétvégék amúgy is KÁOSZ, de amikor ilyen szorzók vannak akkor sajnos mindig ilyen napok vannak! Én is így voltam 3-4 napig ahogy te is!
Hiába csapat játék, mindenki egyéni érdekeit tartja fent! Nálam a leggusztustalanabb része az volt, amikor Kageróval egy full HP-s csatahajót lesebezte 210 HP-ra majd a kedves csapattárs kilőtte előlem, aki úgy mond magasról tett arra hogy segítsen! Ekkor úgy voltam vele, hogy ok jól van ennyit erről, de amikor egy cirkálót is lesebeztem 500 Hp-ra nem torpedókkal, hanem lövésekkel, majd megint jön egy kedves csatahajó, aki kb. 19 km-ről megadta neki a kegyelem döfést akkor éreztem hogy kezdek dühős lenni! A cérna akkor szakadt el, amikor az ellenséges rombolóval kezdtem el csatázni, neki volt 1000 HP-ja nekem kb. 1500 ő jobb pozícióban mert 3 tornya lőtt, amúgy nekem csak egy lőtte mert a többi még fordult, és tőlünk volt ott 2 cirkáló, és egy csatahajó, majd engem röhögve kiszedett úgy, a többiek egyetlen lövést se adtak le felé! Igen, akkor én is nagyon dühős lettem, mert nem az volt a szar, hogy előtte 2 hajómat leszedték a csapatársak, vagy az, hogy kilőtt a DD, hanem az, hogy még meg is úszta, és nyertek! Na igen. Ennyit a csapat társakról!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.