Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Tutajos
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #6257 Írta: Tutajos
Tutajos válaszolt a következő témában: Dühöngő
A leírtakat a gyakorlat támasztotta,és támasztja alá.

Aki hasonlóképp látja az ú.n. " megmagyarázhatatlan " jelenségek okát,akár egy rövid reaggal hozzászólhat a témához.
Aki nem,az is. Nem értem,hogy miért az "összeesküvés elmélet" kategória,hisz a korábban egyéb más játékostársunk által írottak mintha erről szólnának.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #6261 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő
Prémiumos időszakban is sokszor olyan szíváskörrel kell szembenézni hogy hihetetlen.
Szerintem is inkább összeesküvés elmélet.

Több
9 éve 2 hónapja #6263 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Látom, ma megint a retardált idióták napja van, nemhogy nyerni nem lehet, jó csatákat sem menni. Oké, azt értem, hogy a sok hülyét is hagyni kell játszani, de folyton csak a csapatomban van?! 12:0, 12:2-es bukók sorba. Hajóval orral neki a szigetnek, ott megáll és úgy lövöldöznek....

ezt nem értem h hogy érted. Hidd el nekem B) , hogy mindegyik meccseden győzött az egyik fél, éppugy ahogy aznap a többi csatában is. S nem hiszem, hogy aznap sokkal több döntetlen meccs lett volna, szóval lehet győzni... :lol:

Több
9 éve 2 hónapja #6270 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő
CBT óta folyamatosan van prémiumom, vettem Mursmansk-ot, sőt Tirpitz-et is.
OBT óta 7%-ot esett a WR-em.
Téma lezárva.

Több
9 éve 2 hónapja #6278 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő

Doktoruur írta: Én a szuper DD versenyen akadok ki. Egy értelmes random csatát nem lehet menni, mert 4-5 romboló van. Szerencsére van ranked mod.....

Ugyan, kérlek! :P Elő a cirkálóval! Nekem tetszik, süllyednek rendesen, 3 perc alatt elfogynak. CBT-ben volt ilyen utoljára, nekem ott is tetszett. Még rombolóval is mentem ma, pedig nem szoktam sokat, boldog-boldogtalan megy vele, csak ellenséges rombolóra utazok a sajátommal. Beszarás jó csaták voltak ma. De csatahajót nem vettem elő, számítottam rá, hogy mi lesz. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Tutajos

• Tutajos
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #6279 Írta: Tutajos
Tutajos válaszolt a következő témában: Dühöngő
Stevadoki !

Teljesen emberi,és korrekt a hozzászólásod. Még a Jactor "téma lezárva" című eposza. Enyhén szólva olybá tűnik,miszerint,ha Ő azt gondolja,hogy"téma lezárva",akkor Ő egy Görög fél isten.

Jactor ! A saját témádat zárd le,addig amég nem ütközik szabálytalánságba a felhasználó saját önálló hozzászólása addig ezt a hangnemet nem tűröm tőled.
Adminok veletek nagyon elszédült a hintaló.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Tutajos által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.406 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.