Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #6117 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Doktoruur írta:

James Onedin írta: Rangsorolt csaták most.Megyek a Nagatoval,hátulról mellém úszik egy New York az egyik "csapat társam",de annyira hogy súroltuk egymást.Át akart lőni felettem,felgyújtott és belém sebzett egy jó adagot.Következő csata:megbeszéltük az elején hogy merre megyünk,erre egy hadihajó egyedül teljesen másik irányba,az egyik rombolónk afk,a Myokónk meg kb 1 km-re a Coloradóm mögül ereszti el a torpedóit... Mi van itt???

Láttam, hogy le is estél egy szintet. :( Pedig reménykedtem, hogy a kevés játékos miatt, majd egy csatába tesz minket. Nekem a random a gáz most. Eddig se a nyomorék Coloradot, se a Fusot nem tudtam leszorzózni... :angry:

A szint esés nem érdekel,mert tudom hogy itt sem lehet mindig győzni.Én sem vagyok nagy játékos,de ilyen dolgokat nem csinálok.A rangsorolt csatáktól azt várnám hogy értelmesebb társak lesznek.Vagy én értettem félre???

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #6125 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az hogy van, ha CV vel megyek, mostanában az azonos tier-ű és nemzetiségű ellenfél CV vadászai 1 v 1-ben rendre úgy szednek ki, hogy nekik semmi veszteségük nincs. Nemrég Independence vadászaival voltam így, felszerelés is van a repülőgépek javítására, ki van kutatva a jobb vadász, és a kapitányi skillek közül egyedül az 5-ös hiányzik még, amik a repülőkre hatnak, és mégis alulmaradtam az ellenfél Independece vadászaival szemben (neki csak 1 vesztesége volt, nekem a teljes szakasz, és nem volt hajó a közelben, ami segíthetett volna).

Több
9 éve 2 hónapja #6126 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nézzünk meg egy visszajátszást a csatáról, amit készítettél és biztosan találunk rá magyarázatot.

Több
9 éve 2 hónapja #6136 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nálam is volt ilyen tegnap, ráküldtem a vadászaimat (hosho) egy ellenséges vadász csoportra, ami a torpedósaimat üldözte. 0 lelőtt gép és a gépeim lehullottak :S

Ez most mi?! 12-14h közt volt pár meccsem, fps normális, normális csapatokkal. Most próbáltam volna menni, de úgy ugrál az fps, mint ha ez lett volna élete célja. 2 Omaha bukta, majd csillagozás.

Rang csatát meg hanyagolom, 2 csata Fusoval, 20. szint 1 csillagról lementem 21 1 csillagra :side:

Több
9 éve 2 hónapja #6171 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Fuso ma nagyon jó, 12-14km-ről képtelen eltalálni egy Kumat meg egy Aoba-t, a végén meg 7km-ről ment fölé, mikor alá céloztam...
És miért kellett befoglalni? 1 sec és meghalt volna az a medve...

Min. egy romboló foglalt.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #6200 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma nagyon nem tetszik ez a játék. Semmit nem találok el engem persze....

Oldalmegjelenítési idő: 0.403 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.