Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5983 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
GG MM

Azért
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5995 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az utobbi 3 napban valami botrányos csapatokat kapok sorozatban mindenhol. :s

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5997 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hali! Ne feledd el, hogy 3x-ok voltak! A Hétvégék amúgy is KÁOSZ, de amikor ilyen szorzók vannak akkor sajnos mindig ilyen napok vannak! Én is így voltam 3-4 napig ahogy te is! :(
Hiába csapat játék, mindenki egyéni érdekeit tartja fent! Nálam a leggusztustalanabb része az volt, amikor Kageróval egy full HP-s csatahajót lesebezte 210 HP-ra majd a kedves csapattárs kilőtte előlem, aki úgy mond magasról tett arra hogy segítsen! Ekkor úgy voltam vele, hogy ok jól van ennyit erről, de amikor egy cirkálót is lesebeztem 500 Hp-ra nem torpedókkal, hanem lövésekkel, majd megint jön egy kedves csatahajó, aki kb. 19 km-ről megadta neki a kegyelem döfést akkor éreztem hogy kezdek dühős lenni! A cérna akkor szakadt el, amikor az ellenséges rombolóval kezdtem el csatázni, neki volt 1000 HP-ja nekem kb. 1500 ő jobb pozícióban mert 3 tornya lőtt, amúgy nekem csak egy lőtte mert a többi még fordult, és tőlünk volt ott 2 cirkáló, és egy csatahajó, majd engem röhögve kiszedett úgy, a többiek egyetlen lövést se adtak le felé! Igen, akkor én is nagyon dühős lettem, mert nem az volt a szar, hogy előtte 2 hajómat leszedték a csapatársak, vagy az, hogy kilőtt a DD, hanem az, hogy még meg is úszta, és nyertek! :D Na igen. Ennyit a csapat társakról! :D

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5999 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hétvégén nem voltam fent, nemrég mentem Fusoval egy jó ksi kört (+80k sebzés, 160 nettó bevétel). Majd jött Aoba:

Tier8?! Volt rajtam kívül 2 cleve, a többség 7, de inkább 8-as szintűek. Oh atyám, 20k sebzésem volt, szerencse, hogy nem löttek ki, domination volt és ellen befoglalt. Majd jött a kövi meccs:

Egy hibám volt bázis védés közben, de nem jelentett semmit a végére: utolsó CLeve látta az oldalamat, de a DMP-jével simán levert. Balra mentem csatázni, majd visszaindultam a bázisra. A végén én és Kuma voltunk 2 Cleve, 1 murmank és egy romboló ellen, távol volt egy bb, de ő nem lőtt. Orosz meghalt, én kilőttem egy cleve-et, kuma kilőtte a rombolót, majd meghalt. Cleve-ben csak 7k hp maradt, de meghaltam.
És a 3 megmaradt csatahajónk? Hát ők bal lent, mert hol másol? -.- Nem bázis védés, nem, bázisra mentem, feleslegesen: a 2 mexico alap testtel volt, gondolom ez alapján ne sebesség bajnokok voltak. Fuso se túl gyors. Szerintem a foglalást se kezdték el, mikor vége volt. Szerecsen, hogy nem rangsorolt csaták voltak, mert még nagyobb agybajt kaptam volna attól
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 2 hónapja #6001 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő

Czipczi írta: Hali! Ne feledd el, hogy 3x-ok voltak! A Hétvégék amúgy is KÁOSZ, de amikor ilyen szorzók vannak akkor sajnos mindig ilyen napok vannak! Én is így voltam 3-4 napig ahogy te is! :(
Hiába csapat játék, mindenki egyéni érdekeit tartja fent! Nálam a leggusztustalanabb része az volt, amikor Kageróval egy full HP-s csatahajót lesebezte 210 HP-ra majd a kedves csapattárs kilőtte előlem, aki úgy mond magasról tett arra hogy segítsen! Ekkor úgy voltam vele, hogy ok jól van ennyit erről, de amikor egy cirkálót is lesebeztem 500 Hp-ra nem torpedókkal, hanem lövésekkel, majd megint jön egy kedves csatahajó, aki kb. 19 km-ről megadta neki a kegyelem döfést akkor éreztem hogy kezdek dühős lenni! A cérna akkor szakadt el, amikor az ellenséges rombolóval kezdtem el csatázni, neki volt 1000 HP-ja nekem kb. 1500 ő jobb pozícióban mert 3 tornya lőtt, amúgy nekem csak egy lőtte mert a többi még fordult, és tőlünk volt ott 2 cirkáló, és egy csatahajó, majd engem röhögve kiszedett úgy, a többiek egyetlen lövést se adtak le felé! Igen, akkor én is nagyon dühős lettem, mert nem az volt a szar, hogy előtte 2 hajómat leszedték a csapatársak, vagy az, hogy kilőtt a DD, hanem az, hogy még meg is úszta, és nyertek! :D Na igen. Ennyit a csapat társakról!:D

Nem mondom hogy nem.szedett össze az én fusom se 50 k xpt a hétvége alatt.
Csak nagyon sok volt mind rankedben mind randomban akik nem tudnak játszani.

Több
9 éve 2 hónapja #6006 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mikor elkap az ideg :whistle:

New Mexico 2 lövedéke eltalált, -(+20k) hp...
Meccset azért nyertük.

Oldalmegjelenítési idő: 0.458 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.