Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3728 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mentem 2 kört phoenix, mert el akartam adni. 1. kör bukta, 2. nyert, ahol már rendesen kaptam az xp-t (1k hp-n túléltem, közben volt egy szigetfoglalásom az ellen wyo orra előtt, amit lövedékekkel üdvözölt :whistle: )
Majd elindítom a New Yorkot, erre anyám mondja, hogy menjek le. És csatában voltam :D (legalább a vacsi finom volt :silly: )

Szerk:
New Yorkon nincs szorzó szám, wtf O.O?!%

Szerk2:
Komolyan ilyen gyalázatos meccset kellett mennem minekazeval?!

Rámegyek egy clevelandre, Aoba kiszedi, csak belelőni tudtam hármat, majd Hoshora megyek rá, kilövik, mikor Fusora mennék, 1080 pontunk lett, és csillagozás -.-
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3731 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem sok pozitív visszajelzést látok a játékról. Ezek szerint nem volt hiba törölni. Aki jobb MM-ben reménykedik azt durva csalódás éri majd előre sajnálom őket. Be kell látni ez a játék pont olyan vakvágány mint a repülős részleg. Azt se játsza a kutya se nem véletlenül. Hamarosan ez is elnéptelenedik csak a FUN-ok maradnak. Én azt javaslom mindenkinek ne pazaroljon sok időt rá mert csak utólag fogja sajnálni minden percét.

Több
9 éve 3 hónapja #3732 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igazából a játék jó. Vannak nehézségei de lehet szeretni. Ami itt igazából nálam dührohamra ad okot az a party-ban lévő emberek kimagasló inkompetencia szintje. V- és annál magasabb szintű hajók szóval tapasztalatnak már kéne lennie, de még full kezdő koromban sem csináltam olyanokat amit egy VII-es szintű csatahajós megcsinál.

Az hogy nem lehet összedolgozni senkivel mert bekap egy lövést és rohan égbe világba. Vagy hátulról osztja az észt miközben szétkapják a hordozót mellette.

Nem a játék a rossz hanem azok teszik sokszor elviselhetetlenné akikkel együtt vagy. Minden hajónak megvan a maga szépsége. Én még a Myogi is szerettem mentem vele jó csatákat. Persze a Kongó kimaxolva már maga egy élmény hozzá képest.

Mondjuk én helyből megszállott vagyok és elfogult mert kis hülye gyerek korom óta imádom a nagy csatahajókat. :)

Több
9 éve 3 hónapja #3733 Írta: Grievous
Nekem a rendszerrel annyira bajom nincs, max az rng és az mm-mel, de az tűrhető lenne, a csapattagok hülyeségei miatt. Aoba-val mentem 6 buktát, majd sikerült lecsillagozni.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3734 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért még nem kell temetni a WoT-t sem. Most nem tudom mennyien játszanak ott (EU), pár hónapja nem frissítettem azt a játékot. A WoWs-nak is rengeteg hibája van. Csapat nélkül csak idegeskedik az ember. Viszont aki szereti a haditechnikai jellegű játékokat és nincs túl sok ideje, annak megfelelő szórakozás.

Én is csak akkor játszom, ha kinn a kertben, udvaron nem tudok mit csinálni, mert vagy meleg van vagy szakad az eső. Este meg egy jó hideg sör mellett el lehet ezzel a játékkal bosszankodni( szórakozni ), utána meg úgyis elhúzok aludni mert fáradt vagyok.

ja igen, csillagozás ma nem is tudom hány csata alatt mindösszesen kettő darab hajót sikerült lecsillagozni, de már nem is idegesítem magam vele.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Trucker39 által.

Több
9 éve 3 hónapja #3737 Írta: Grievous
Wotban talán nem csökkent a létszám, habár a hétvégi küldik lassan tesznek róla, ha nem változtatnak azokon :whistle: (10%-os xp boost meg anyámtyúkja volt :S )

Oldalmegjelenítési idő: 0.494 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.