Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3705 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már bocs de marhaság amit írtok. Mégis milyen módszerrel oldanátok meg a fenti mesét?
Úgy növeli a WG a jók vesztes csatáit, hogy a jó játékost berakja a rosszak közé, szembe meg jobbakat rak? Mert akkor a másik oldal nyer, benne a jobb játékosokkal (ergo az ő wr-jük tovább javul). Vagy a jót berakja a rosszak közé, szembe meg csak rosszakat? Mert akkor a bukta már a jó hibája is részben. Emellett elképesztő erőforrásigényes is lenne a dolog.
Mindez csak statisztika, egy idő után kisimulnak a görbék... na meg jelenleg sokan szopunk stock hajókkal, az sem mindegy ám azért (t7-ben 38k xp a fedélzet).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Jacktor által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3706 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nyilván a 2. verziód, az első nyilván szét fele húzná a mezőnyt, nem pedig össze fele. Megspékelve botok, tier besorolás, semmit nem találsz el/semmit nem sebzel, a csapattársak meg jelentik sorban, hogy detonation. :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Krisztian által.

Több
9 éve 3 hónapja #3707 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A "kedvenceim" az ilyen csaták. Összesen a csapatunk 4 db ellenséges hajót tudott elsüllyeszteni. A többi vélhetőleg malmozott, vagy torpedózott, de nem ezzel, hanem azzal a bizonyos másik játékkal.

Amúgy szépen indul a nap nekem is.

Több
9 éve 3 hónapja #3708 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nekem most a wottal lett tele a poharam az elmúlt 3 nap alatt, remélem a csónakozás közben nem kapok agybajt ma :side: (legalább meglett a DM)

Több
9 éve 3 hónapja #3711 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Nekem most a wottal lett tele a poharam az elmúlt 3 nap alatt, remélem a csónakozás közben nem kapok agybajt ma :side: (legalább meglett a DM)

Arra nincs sajnos garancia... ;)

Több
9 éve 3 hónapja #3715 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő

James Onedin írta:

Grievous írta: Nekem most a wottal lett tele a poharam az elmúlt 3 nap alatt, remélem a csónakozás közben nem kapok agybajt ma :side: (legalább meglett a DM)

Arra nincs sajnos garancia... ;)

Mindjárt megnézzük :silly:

Oldalmegjelenítési idő: 0.382 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.