Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #3908 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi a franc, Fusoval lövöm a 18km-.re levő Inde cv-t, és egy, azaz egy lövése m se megy be?! 60 csomóval megy vagy mi? Becélzom 5-8 beosztással és mind mögé, majd egy sziget mögé megy. Marha jó csillagozás, így eslő csatának :sick:

200 lövés, 10 találat, 22km-ről lőttem citadellát Northnak, ok, 22km-ről egy sebzést le tudok adni, 18-ról meg nem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3915 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
32 csomós sebességre képes, ha jól emlékszem.

Több
9 éve 3 hónapja #3930 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Akkor ne számítsak t-4-5ös cv-k sebességére, mi?

Kicsit felemás nap, megint. Pl itt nem lett túl sok credit, de xp-ból, hogy lett 1k az ne m,tudom ,tlaán a 2 torpedó miatt :blink:

Ezért kár, hogy "draw" :dry:

De bukta lett volna, Fuso sok hp-n, mutsu a hordozóknál volt, Aoba sok hp-n, Omaha meg A10-ben, csak minek? -.-

Délelőtti állás

Ebéd után sikerült a maradék 2 hajót lecsillagozni, majd mentem 1 Omaha meg 1 minekaze kört, mert Aoban lecseréltem a test.

Több
9 éve 3 hónapja #3932 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő
A japánok viszonylag gyorsak és jól fordulnak, de az amerikaiak (t4-5) borzalmasak. Valami 15-18 csomó körüli a végsebességük... (úgy is érzed)

Több
9 éve 3 hónapja #3933 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én a Kongóról tudok csak mesélni annak nagyon jó a kitérő képessége még közelről is ki lehet vele ütni a rombolókat teljes sebességnél lehet vele vitorlázni szépen :)

Ma is csak rombolókat lőttem és ha három torpedót bekaptam tőlük.

Szóval én elégedett vagyok :)

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3956 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Carlson777!

Nincs ezzel a játékkal gond, ha hozzászoksz ahhoz hogy:
1. A WG-nél a hajó elejében van a kormánylapát és a hajócsavar ezért a coop csatákban a botok azt lövik ki elsőnek. Ha megjavítod, akkor másodiknak is. ( láncolás hajókkal. )
2. Ne hidd azt, hogy Te voltál a jó a játékban. Fenét. Te játszottál legjobb tudásod szerint, ami dicséretes, de az íre a pontot, azaz a döntést mindig az RNG hozza meg, hogy jutalmazza a játékod, vagy sem.
3. Ne táplálj túlzott elvárásokat. A WOT-ból már ismered az MM-et, itt se lesz jobb. Itt is vannak top hajók és free dmg. hajók minden menetben.

Végül pedig, azért mert a random csatákban veszítesz még nem kell letörölni a játékot. Ez még Béta, tehát még javulhat ( bár a WG-t ismerve romolhat is ). Játsz akkor coop-ot, azzal is haladhatsz, ha lassabban is.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Bard9999 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.404 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.