Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #3640 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő

harassin írta:
Szóval nekem eddig és nem tovább volt érdekes játék a WoWS. A WoT is egy lépcsőfoka a fanatizmusnak de személyes vélemény a Ships feljebb áll és én ezt már nem tudom lekövetni elég türelemmel. Tankozni is már csak addig van kedvem amíg ki nem húzom az eltervezett 10-eseket hogy érjen valamit az account aztán eladom az első legtöbbet ígérők közül valakinek mert a random megöl agyilag ott is. Arra meg végképp nem várok, hogy majd változik ez a folyamatosan égek és mindenki lát efektus.

További élvezetes időtöltést mindenkinek!

Sajnos de osztanom kell a véleményed. 2 heti játék után 1 pozitív mondatot nem tudok mondani a játékról. Egyszerüen mindenben szar. Kb. a repőlőse sorsára fog jutni. Uninstall, KUKA. További jó játékot minden végletekig elszánt játékosnak, mert ezzel játszani csak azok fognak. Sok sikert nekik!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3641 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Srácok, avagy hölgyek :lol:
Ne ítéljetek elsőre, sok a hiba, néha az mm olyan leosztást dob, hogy a hajad is égnek áll. De mindig van lehetőség, egyszerűen csak meg kell próbálni a legtöbbet kihozni a játékból, persze sokszor elönti a vér az ember agyát, szerintem sok itt játszó találkozott már velem. Szidom a saját csapatom, az ellenséges cw-t, vagy azt a helyzetet mikor 5-6 hajó ellen harcolok egyedül.
De akkor sem adom fel, számos alkalommal kaptam elismerést saját és ellenséges csapattól egyaránt. Miért? Mert nem adom fel, és sokszor bekaphatja a wg is :evil: de akkor is belemászok az amcsi rombolóval az ellenség arcába és elsüllyesztem, és akkor is harcoltam a Furutakával, mikor mindenki más elsüllyedt.

Sok tapasztalatot megosztunk itt, olvassátok, tanuljátok. Ígérem beállítom a mentést, és lehozok pár jó csatát, hátha Jactor felnyom a filmiparba :silly:
Ha sarkosan fogalmaznék, ez olyan mint a szex, minél többször torpedózol, annál nagyobb a siker lehetősége és élvezeti foka :woohoo:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 3 hónapja #3653 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na, ez meg bukta;

Pedig - bocsi az önimádatért - de marha jó voltam.... ennyit a csapatról... :S
Mellékletek:

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3655 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma meg tegnap nálam is betelt a pohár. Tegnap 3 órát játszottam az első győzelemig. Ma csak 2-2.5 órám volt, 7 bukta. 2.5x annyi xp-m is volt, mint a csapatban a második, úgy hogy szaros kumával baszakodtam clevelandek közt. Értem én, hogy ne nagyon távolodjon el felfele se senki az 50% winrate-től (MIÉRT IS???), csak ugyanez volt a bajom a tankossal is (szopóág). És a 2x hétvégén is az volt, hogy 12x buktam egymás után, gyakorlatilag mint ha nem is lett volna a hétvége, 1 győztes csatám sem volt. Most még este azért buktam 2-t coopban, majd nyertem 1-et. 1 perc alatt 4 halt meg nálunk, szerintem fizikailag lehetetlen, össz volt 9 csapatban. A tankos se hiányzik 3 év után, 1-2 hónap kihagyással, ez sem fog, komolytalan fos az egész. 7 csatám volt ma is úgy zsinórban, hogy ellenfélnél hordozó, japán, nálunk semmi, és 120-150-200K sebzéssel végeztek. Jahm, sanszos csata volt mind. Aztán ugyanaz mint amott, ha már 6.-ra sem duplázól, bekúr legalulra, lőssz 2-t és faszán le3x-ozza a 100xp-t, röhej.
Sajna nem raktam el replayt, de olyan csata is volt, hogy kb 10x lőttek meg, de minden egyes lövés vitte a motort, 500 m-t mentem kb. 8 perc alatt. Nah bukta is lett, némi közreműködéssel, mert ez így normális.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Krisztian által.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3666 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő
A 0.4.1-es verzióval érkezik az, hogy az MM mindkét oldalon azonos számú CV-t rak be. Ez már egy hatalmas balansz lesz (pláne ha még a tiert is egyezteti).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Jacktor által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3679 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő
Istenem pedig de szép csata lett volna.....

Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Dzsinn által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.427 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.