Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #3695 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tök ugyanaz, mint a tankos. Azt gondolom más is észrevette, hogy a lőtt hajót kijelölni nagyon nem mind1. Vmennyire figyelembe veszi, hova lősz, de akkora a szórás, hogy nyertes csatában még ha szar helyre célzol is, talál 2-3, és szerintem a lövedék sebességével is játszik. Direkt próbálgattam, hogy nem jelölöm ki azt a hajót, ahova lövök, durván látszik mennyire melléhord vesztes csatában, győztesben meg fordítva. Ugyanez van a tankosban, első 2-3 lövésből megmondom nyerünk vagy sem. Amikor DD-t Clevelandel 3 km-ről 12-ből 10 telibeveri, meg amikor 6 elé, 6 mögé...A legjobb csatámat is úgy mentem minekazeval, hogy totál vesztes csata volt, kinyírtam 6 ellent, 150K dmg, és befoglaltam. De ez már az überbrutál kategória, amikor már a wot rendszere sem tudja győztesre lehozni az ellenségnek. Amúgy meg marad, hogy játszok 5-6 csatát naponta, és elmegy úgy a 3 napos event, hogy 1-et sem nyerek, max ha fél napot játszok nyerek 1-2-t. Ez már most a 2. ilyen. 2-ből.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3696 Írta: CserZ
CserZ válaszolt a következő témában: Dühöngő
Urak, van valakinek összeesküvés elmélete / megvilágosodása arról, h miért lenne jó/jó a WGnek ez az előre eldöntött csata-teória? Mit nyernek vele ha úgy van? Mert veszteni játékosokat vesztenek és az előbb-utóbb fáj...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja CserZ által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor

Több
9 éve 3 hónapja #3697 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő

CserZ írta: Urak, van valakinek összeesküvés elmélete / megvilágosodása arról, h miért lenne jó/jó a WGnek ez az előre eldöntött csata-teória? Mit nyernek vele ha úgy van? Mert veszteni játékosokat vesztenek és az előbb-utóbb fáj...

Wotban évek óta nyílt titok, hogy a wg megpróbál mindenkit 50% wr környékén tartani, pont azért, hogy a jók ne nyerjék szét az agyukat, miközben a kevésbé jók folyamatosan az agyaggalamb szerepét töltik be. Ezzel érik el, hogy a játékosok 95%a nyomja tovább, mert tudja, hogy minden komolyabb vereségszéria után is jön egy győzelmi széria. Ezzel a megoldással max azt a néhány szerencsétlen gamert /köztük engem/ veszítik el, akik csak néha-néha játszanak, és mivel még szerencséjük sincs, pont belelépnek a vereség időszakba.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3698 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez nem összeesküvés elmélet. Egyszerűen csak játszani kell és máris látod, mi van. Már többször le van (volt) írva, Ha csinálsz pár jó kört, jön a "kihívás", hirtelen "letekeredik" a pontosságod és semmit sem találsz el. Erre jön még, a +-25% találati pontosság, amit a csata elején el dönt a szerver, melyik oldalnak adja (lásd, mint a WoT-ban). Egy az egyben át van véve ez a dolog.

Nem össze keverendő ez a dolog azzal az összeesküvés elmélettel, hogy velem mindig kitol a szerver. A szerver nem személyeskedik. magas ívben letolja, melyik hajót (tankot, repülőt, mindegy) ki vezeti. A szervert, illetve a szervert managelőket csak egyetlen dolog érdekli, hogy az átlagos és átlag alatti játékosok tömegeit 50 %-n (mint ahogyan az előttem szóló is leírta) megtudja tartani és arra felé irányítsa, hogy még vásároljon is.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Trucker39 által.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3700 Írta: Krisztian

CserZ írta: Urak, van valakinek összeesküvés elmélete / megvilágosodása arról, h miért lenne jó/jó a WGnek ez az előre eldöntött csata-teória? Mit nyernek vele ha úgy van? Mert veszteni játékosokat vesztenek és az előbb-utóbb fáj...

Több oka is van. Azért kell előre eldönteni (kb 95%-ban sikerül is), hogy a szerényebb képességű is nyerjen (45%-al még játszik, 25%-al vszeg nem fog), különben simán itt hagyná. A jobb játékos meg akkor is játszik, ha nem 60-70% winrate-je. (Ami a normális lenne szvsz.) A másik ezek az eventek, kevesebb 3x-os győzelem, lassabban haladsz, hajlamosabb leszel xp-t váltani, tankosban gold lőszert használni, stb, ami nekik pénz. Szerintem most ezt a 3x-ost a zászlók miatt csinálták, hogy majd többen vesznek, mert összeadva az milyen jó, csak ugye mondjuk ahhoz nyerni kellene. Az elébb nézegettem, az hol normális, hogy Jacktornak van 55% winrateje, nekem 51%, viszont szinte az összes hajóján +20+30% az átlagsebzése az enyémhez képest? Igaz nekem több epic csatám volt, alig van hajóm amin nincs 120-130K dmg, amik amúgy mind vesztes csata volt kb. És hogy milyen szinten manipulált, az hogy fordul elő, hogy 10 csatából 10-ben vagy első 5-ben mondjuk mind2 csapatból, és 1x sem nyersz...És ezek tök megszokott események a wg-nél, köze nincs a statisztikához.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Krisztian által.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3703 Írta: Krisztian
Ráadásul azt sem hisz el egy csomó ember, hogy rengeteg a bot minden wg játékban, itt láthatod, csupa bot csapat is simán legyalulhat ilyen játékkörnyezetben, ő csak kritikust lő, Te meg el se találod. Berakok 30% botot minden csapatba, és úgy manipulálom a csatát, ahogy akarom. Több szálon is rávesznek, hogy minél többet játssz, annál több a bevételük, akinek betelik a pohár, az is kevésbé lesz az, aki sok pénzt ölt a játékba...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Krisztian által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.395 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.