- Köszönetek: 1
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
CserZ írta: Urak, van valakinek összeesküvés elmélete / megvilágosodása arról, h miért lenne jó/jó a WGnek ez az előre eldöntött csata-teória? Mit nyernek vele ha úgy van? Mert veszteni játékosokat vesztenek és az előbb-utóbb fáj...
Több oka is van. Azért kell előre eldönteni (kb 95%-ban sikerül is), hogy a szerényebb képességű is nyerjen (45%-al még játszik, 25%-al vszeg nem fog), különben simán itt hagyná. A jobb játékos meg akkor is játszik, ha nem 60-70% winrate-je. (Ami a normális lenne szvsz.) A másik ezek az eventek, kevesebb 3x-os győzelem, lassabban haladsz, hajlamosabb leszel xp-t váltani, tankosban gold lőszert használni, stb, ami nekik pénz. Szerintem most ezt a 3x-ost a zászlók miatt csinálták, hogy majd többen vesznek, mert összeadva az milyen jó, csak ugye mondjuk ahhoz nyerni kellene. Az elébb nézegettem, az hol normális, hogy Jacktornak van 55% winrateje, nekem 51%, viszont szinte az összes hajóján +20+30% az átlagsebzése az enyémhez képest? Igaz nekem több epic csatám volt, alig van hajóm amin nincs 120-130K dmg, amik amúgy mind vesztes csata volt kb. És hogy milyen szinten manipulált, az hogy fordul elő, hogy 10 csatából 10-ben vagy első 5-ben mondjuk mind2 csapatból, és 1x sem nyersz...És ezek tök megszokott események a wg-nél, köze nincs a statisztikához.CserZ írta: Urak, van valakinek összeesküvés elmélete / megvilágosodása arról, h miért lenne jó/jó a WGnek ez az előre eldöntött csata-teória? Mit nyernek vele ha úgy van? Mert veszteni játékosokat vesztenek és az előbb-utóbb fáj...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.