Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3718 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi az isten ez?! Agyhalottak játszanak a wg játékaival?

3 fuso, 2 aoba meccs eddig kuka, 90k sebzést is csak 3 meccs alatt hoztam össze! Első fuso: hot spot, tier8 közeg, amcsi bb-re lőttem kb 80-90 lövést és így lett 35k sebzésem! What the hell?

Wait! 3. fusot capeléssel nyertük :side:

Mikor kérdőre vontam a szakaszunkat, hogy mi az istenért hoztak egy Umikazet tier7-be(!), kérdezte, hogy miért, nem jó? DD az dd... Ja, ő ment foglalni így a végén.
egyik srác meg niggerezett minket, mert 20 buktát mente eddig...

eddig a nap
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3719 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen, ma valami nem ok a játékkal. Nagyjából 15 csatát mentem eddig és összesen kettő döntetlent sikerült elérni a többi vesztés. Mentem délelőtt is, meg délután is. Semmit nem változott a helyzet. Nagyon jó lenne már, ha vége lenne ennek a szaros 3x-s akciónak. Azzal együtt el is b***k ezt a nyomorult játékot valamivel. A t****m tele van már velük.

Több
9 éve 3 hónapja #3720 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő
Unatkoztam, visszaraktam a játékot.
1. csata Kongo, 122 lövés, 16 találat, 18k sebzés, win...
2. csata Furutaka, én egyik oldalon, összes enemy másikon. 15 lövés, 5 találat, 3k sebzés, win...

Úgy tűnik, én elfelejtettem játszani, közben a csapattársaim villámgyorsan megtanultak...
Esetleg valamelyik wg-alkalmazott a klíma helyett az rng gombját tekergette?

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #3721 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nálam az van, amit vártam 2 nap szívás után, 10 csata, 2 vesztes, többi győzelem, első körben 7-et nyertem zsinórban. Még azokat is győzelemre adta, ahol 5-10 bukó állásnál haltam ki, és kiléptem. Bőven kevesebbeket sebeztem, mint az utolsó 2 napban...

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3723 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Krisztian írta: Ráadásul azt sem hisz el egy csomó ember, hogy rengeteg a bot minden wg játékban, itt láthatod, csupa bot csapat is simán legyalulhat ilyen játékkörnyezetben, ő csak kritikust lő, Te meg el se találod. Berakok 30% botot minden csapatba, és úgy manipulálom a csatát, ahogy akarom. Több szálon is rávesznek, hogy minél többet játssz, annál több a bevételük, akinek betelik a pohár, az is kevésbé lesz az, aki sok pénzt ölt a játékba...

Minden játékban sok a bot. 1 jó programozó fél nap alatt ír magának 1 bot programot a hajóihoz aminek sok értelme nincs, mert ha nem Ő játszik, akkor mi benne a szórakozás?

A csupa bot csapat akkor gyalul le, ha egy totál idióta csapatba kerülsz. Amúgy ha már 2-3 játszani is tudó van benne, akkor a bot simán verhető.
Én csak Coop csatákat játszom.
881 csatát vívtam, ebből 803 win, ami 91%-os wr. A probléma a random csatákkal van, nem véletlen nem játszom ott. De erről már kifejtettem a véleményem.
Nem a WG-t kell hibáztatni csak az MM miatt. Persze az MM egy ..... randomban de nem csak WG miatt. Sokkal nagyobb hányada a dolognak az ott játszók mentalitása és viselkedése. A felének az IQ-ja még a 20-t se éri el szerintem.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Bard9999 által.

Több
9 éve 3 hónapja #3725 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ennyi hülye játékost komolyan mondom a csapat munka ezeknek semmi. Elindulunk két célpont hajó ellen hatan kapnak egy - egy találatot b....rnak és menekülnek mire az a két hajó még beléjük tol egy csomó sebzést is.

utána meg jön ránk mindenki szervezetten ezek meg menekülnek meg mennek a térkép széle felé ....

Komolyan mondom ezek a random battle-ök kinyírnak sokszor. VII. szintű csatahajója van nem elég hogy HE-t használ folyamatosan de még lőni is luxus neki sokszor.

Oldalmegjelenítési idő: 0.450 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.