Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #3680 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő
Még 1 ilyen csata és törlöm az egész játékot a pi..ába.......

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3682 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én ebben a pillanatban töröltem. Értelmetlen az egész számomra. A héten 20 csatát mentem összesen, abból 18 vereség. Ma kapott még egy esélyt. 1 döntetlen, 2 vereség. Kongoval össztűz a 3 km-re levő rombolóra, 5 találat, 1000 sebzés. WTF...
És folyamatosan, mindegy mivel megyek, mivel lövök, mit találok el hányszor, 1k sebzés/sorozat... Majd néha egyértelmű, hogy az rng alámtesz a sok szopás után, és 15 km-ről sorozatban lövöm a citadellákat. Csapatok ugyanolyanok, mint a wotban. Ha az enemy elkezdi foglalni a bázisunkat, akkor egyértelmű, hogy az enyémek fél pályáról elindulnak capelni. Mert majd biztos odaérnek, és még be is foglalnak.
Tudom, nyár van, minden óvodás játszik. De a másik csapatot ugyanebből a halmazból szedi össze! az nem lehet véletlen, hogy sorozatosan az egyik csapat jobb játékosokból áll, sokkal jobb hajókkal.

Nekem elég volt, nektek sok sikert!

Több
9 éve 3 hónapja #3685 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Jacktor írta: A 0.4.1-es verzióval érkezik az, hogy az MM mindkét oldalon azonos számú CV-t rak be. Ez már egy hatalmas balansz lesz (pláne ha még a tiert is egyezteti).

Túl szép, hogy igaz legyen, az igazságos mm nem ismert a wg fogalomtárában.....

Több
9 éve 3 hónapja #3686 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

Dzsinn írta: Még 1 ilyen csata és törlöm az egész játékot a pi..ába.......

Bakker Dzsinn, ezt Omaha-val illet volna lehozni :lol: :silly: :lol:

Több
9 éve 3 hónapja #3689 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta:

Dzsinn írta: Még 1 ilyen csata és törlöm az egész játékot a pi..ába.......

Bakker Dzsinn, ezt Omaha-val illet volna lehozni :lol: :silly: :lol:

Ehem gondoltam hogy még leszedem az Aobát meg a Fusot de úgy voltam vele hátha a többiek is akarnak játszani.... Tévedtem :cheer: :) ;)

Több
9 éve 3 hónapja #3693 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A nyerési rendszere nagyon is megegyezik a WoT rendszerével. ha szopóágra tesz, akkor tök mindegy mi van, egyszerűen képtelenség nyerni. Már az ilyen 3x napok sem izgatnak, mert képtelenség leszorzózni azt a pár nyavalyás csónakot. Megyek ezzel -azzal és amelyik épp talán nincs szopóágon, annál maradok. Ha az sem megy, akkor kell elmenni CV-zni. Az legalább nem bosszant fel még ha vesztünk, akkor sem. A hordozó magát képtelen megvédeni. Ha meg birka vagyok és beáldozom a repülőgépeket, akkor meg csak kilépek és megyek a másik hordozóval.

Oldalmegjelenítési idő: 0.400 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.