Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #3769 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Dühöngő
Istenem még ilyet véletlenül neki mentem csata közben az egyik szövetséges hajónak erre elkezd rám lőni de egyből bocsánatot is kértem kb ha 200 sebzést elszenvedett de két teljes sortüzet így én még be is kaptam helyette de ő volt megsértődve plusz még utána is elkezd lőni egy 3. szintű csatahajóval több se kellett nekem se ráfordítottam 100 méterről az összes AP -s gránátot és leküldtem a tenger fenekére.

De azt nem tudtam hogy egy ütközés ilyen főben járó bűn lenne.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3770 Írta: EddieCivic4g
EddieCivic4g válaszolt a következő témában: Dühöngő
Már a leosztás is siralmas volt, enyhén lowtier...

A végeredmény meg még siralmasabb...

Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #3772 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Ebben a játékban ez a cselekvési mód (segítés) elég ritka tevékenység. Kill lelopása az annál inkább van, hiszen a *** celebek is ezt reklámozzák agyba-főbe, hogy milyen ügyesek voltak, hogy amivel más küzdött, ők le tudják lopni (hányós smile nincs?)

Maximum ott van segítés, ahol szakaszok mennek együtt.

Maximálisan igazad van....

Több
9 éve 3 hónapja #3780 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha munka van, akkor munka van. Mondjuk így sem nyertünk, de legalább nem vesztettünk.

Ez így elég idióta megoldás a szerver részéről. Az egyik oldalra rakja a japán, a másik oldalra meg az USA hordozókat. Gyakorlatilag patt helyzet alakul ki és senki nem elégedett. Míg a japánok nem tudnak senkit letorpedózni (szépen jól magyarul) addig az amerikaiak meg eleve senkit nem tudnak, mert nincs mivel. Bosszúból nem hagyják a másik oldalt sem torpedózni.

Azért csak ennyi légi célom lett mert a kapitány 50%-n van, és semmi nincs még kifejlesztve a hajón.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #3808 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Reggel korán keltem, 8 vereség 1 döntetlen, 3 győzelem. Külön öröm, hogy murmanskkal 6.-ra adott győzelmet, addig 4x voltam csapatelső, 1x csapat 2., letelt a *3, azonnal győzelem 5 szem találattal, benéztem egy torpedó salvot. És minden 2. nap ez van, aham, random.

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #3811 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

a ma reggel
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.421 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.