Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #3586 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

Filler1 írta:
A sírás megy :silly: , de még randomban nem is megy Attis. Na ott a bolondok háza. :blink: :blush:

Azt el is tudom képzelni ! :lol:

Már ha úgy érted, hogy randomban SE megy a játék, mert ott egy kanyart sem mentem... de hétvégén - szombaton, ha hazaérek melóból - csak ott fogok cikázni, mert kell a kredit, kell az xp...
Ha sok a hülye, max. odacsapok !!! :lol: :woohoo:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3589 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nos wg mm, így én nem szeretlek. Elején mikor jeleztem, hogy ez bukó lesz, nem hittek nekem, pedig az volt, nagyon durván.....

Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #3608 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Végül is nem dühöngés, inkább csak úgy. Ilyenkor jobb ha az ember elhallgatja, hogy ő is magyar. Mert még rólam is véleményt alkotna az amúgy nemzetközi csapat. :unsure:

Több
9 éve 3 hónapja #3610 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Végül is nem dühöngés, inkább csak úgy. Ilyenkor jobb ha az ember elhallgatja, hogy ő is magyar. Mert még rólam is véleményt alkotna az amúgy nemzetközi csapat. :unsure:

No én ezért nem játszom többek között randomot. :)
Még akkor se, ha több a credit és az xp. Néha elgondolkozom azon, hogy ha ennyit dühöngetek a random csaták és az ott lévők miatt, akkor mi benne a szórakoztató? :)
A kép amúgy teljes mértékben szemlélteti a játék stílust is. Két oldalt előrerohan a csapat ész nélkül, majd 3 eset lehetséges.
1. Az ellenfél befoglalja a bázist, mert nem védi senki, vagy csak 1-2 ami kevés.
2. Sikerül befoglalni az ellenfél bázisát, de se credit, se xp. igazán mert az ellenfél hajóiból alig lett pár kilőve.
3. Az ész nbélküli rohanás eredménye, hogy az ellenfél agyaggalamb lövészet formájában 3-4 perc alatt szétszedi a csapatot.

Azt az embert kellett volna kupán vágni, aki ezt a körös marhaságot kitalálta. De még előtte, hogy eszébe se jusson. Ha már úgy is időre is megy, elég lett volna az idő. Akinek több hajója marad az nyer. Ha egál, akkor döntetlen és ennyi.

Több
9 éve 3 hónapja #3614 Írta: harassin
harassin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Elfogyott a türelem a hajózáshoz

Csak 3x-ozni szeretném 2 hajómat de melyik az a normális ember aki 4 vereség után megpróbál egy 5. meccset ? (hozzáteszem közben elment egy órád a semmire) Igen régen én is megpróbáltam még a 10. meccset is KV-1S -el és minden egyes ilyen után rájöttem mekkora égbe kiáltó barom voltam. Arról nem is beszélve, hogy WoT meccsek gyorsabbak mint a tengeri csaták

Az álcarendszerükhöz meg külön gratulálok ez is egy FŐ ok, hogy befejeztem a hajózgatást. A DD használhatatlan lett. Véleményem szerint az álcarendszer újabban olyan játékot tesz lehetővé mint mikor két ősember áll egymás előtt és kőbunkóval üti egymást. A különbség a karhossz és a bunkó mérete.

Tök jó, hogy kipróbálhattam szép a játék, benga nagy ágyúk, az alattomos torpedó eregetések meg minden de ne haragudjon a wargaming, keressen élvezetet már a vemhes anyalajhár mozgású hajóiban.

Ja az FŐLEG egy élvezeti cikk mikor folyamat záporozik a fedélzetre a HE lőszer és gyújtogatnak 10 másodpercenként a 60 másodperces tűzoltót kb a hajamra kenhetem közben a lajhárságból kifolyólag fedezékbe szaladni ESÉLYTELEN. Nehogymár ezért csak nekem nyílik ki a bicskám.

Szóval nekem eddig és nem tovább volt érdekes játék a WoWS. A WoT is egy lépcsőfoka a fanatizmusnak de személyes vélemény a Ships feljebb áll és én ezt már nem tudom lekövetni elég türelemmel. Tankozni is már csak addig van kedvem amíg ki nem húzom az eltervezett 10-eseket hogy érjen valamit az account aztán eladom az első legtöbbet ígérők közül valakinek mert a random megöl agyilag ott is. Arra meg végképp nem várok, hogy majd változik ez a folyamatosan égek és mindenki lát efektus.

További élvezetes időtöltést mindenkinek!

Több
9 éve 3 hónapja #3638 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

Filler1 írta:
A sírás megy :silly: , de még randomban nem is megy Attis. Na ott a bolondok háza. :blink: :blush:

Na, Filler Kollega !!! :P

Lánykám fiókját vittem - viszem most is - és láss csodát, van azért egy kis "hozzáértés";

Jólesett !!! :lol:

Ui.: mint a WOT-ban "béna" vagyok, de amit kell, megteszem a csapatért... ;)
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.