Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11663 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Külön nevük van ezeknek a csiricsáré hajóknak csatában. Arp Kongó, Arp Myokó. Vagyis ilyen név alatt keresd a hajókat csatában. Láttam már őket, lőttem is őket. Elég idegenül néznek ki szerintem ebben a játékban. Tudom, nem vagyok népszerű a nézetemmel, de szerintem semmi keresnivalójuk nincs metal festésű, anime lányos hajóknak egy történelmet idéző, háborús játékban. Csináljanak egy külön sci-fi játékot az ilyen beállítottságú játékosoknak, a történelmet ismerőknek és kedvelőknek meg ne kelljen már ilyen idiótaságokat nézni.

Nem jártam már a WoT-ban kb egy éve, ezért kérdezem, az is tele van festett, metal anime lányos tankokkal? Mert ha nincsenek benne, itt sem kellene erőltetni a dolgot. Szerintem akkora mellélövés ez a dolog, mint tavaly az űrcsatás játék idiotizmusuk. Szerencsére gyorsan abbahagyták a dolgot.

Sokkal többre tartom azt, ha a régi vasakat minél pontosabban, precízebben megrajzolják és igyekeznek nekik megfelelő mozgást, tűzerőt, stb adni.

Azt csak halkan jegyzem meg, hogy az erre fordított erőforrásokat inkább a Flotta (század) fejlesztésbe, nagyobb háborúk, térképek kitalálásába, többféle játékmódba (flagship, night battle, stb), tengeralattjárók csatasorba állításába (milyen érdekes, tengeralattjáró nincs, de anime hajó van), másodlagos fegyver kezelés kialakításába, torpedó számának véges mennyiségének megállapításába és még hosszan sorolhatnám, mi mindenbe lehetne fektetni és nem ilyen - elnézést a szó használatért - hülyeségekbe fektetni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, Szete58, zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11668 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: A festés mindig látszik. Viszont a hajok csak a Yokosuke kikötöben látszanak.

Köszi a válaszokat!

Azt tudom, hogy hol találom öket a kikötőben, de még egyet sem láttam a csatákban, viszont "sima"MYOKO-t és KONGO-t, nagyon sokat.
Ezért gondoltam, hogy talán így van... :huh: :dry:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11670 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tett jót a statomnak, de legalább a legtöbbet élveztem...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11671 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta: Valaki árulja már el hogy a picsába van hogy én minden találattol kigyulladok de én 30 találat se gyujtok ki senkit???

HE?
(Bocsi, nem bírtam ki...;-)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja hadtjuk által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11672 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

hadtjuk írta:

vcsaba1968 írta: Valaki árulja már el hogy a picsába van hogy én minden találattol kigyulladok de én 30 találat se gyujtok ki senkit???

HE?

Elöször is nem ugy kérdezünk vissza ,hogy HE hanem TESSÉK?vagy legalább egy MI VAN? Másodszor ha nem érted a kérdést akor inkább hadtjuk.(én se birtam ki :evil: )

Több
8 éve 10 hónapja #11673 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta:

hadtjuk írta:

HE?

Elöször is nem ugy kérdezünk vissza ,hogy HE hanem TESSÉK?vagy legalább egy MI VAN? Másodszor ha nem érted a kérdést akor inkább hadtjuk.(én se birtam ki :evil: )

Az a „He?” amire te gondolsz kis „e”-vel írandó, az én tudásom szerint…
UI: Remélem, megvan.
UII: Hogy én milyen kétszínűen fogalmazok… :dry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.468 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.