Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vcsaba1968 írta: A festés mindig látszik. Viszont a hajok csak a Yokosuke kikötöben látszanak.
HE?vcsaba1968 írta: Valaki árulja már el hogy a picsába van hogy én minden találattol kigyulladok de én 30 találat se gyujtok ki senkit???
Elöször is nem ugy kérdezünk vissza ,hogy HE hanem TESSÉK?vagy legalább egy MI VAN? Másodszor ha nem érted a kérdést akor inkább hadtjuk.(én se birtam ki )hadtjuk írta:
HE?vcsaba1968 írta: Valaki árulja már el hogy a picsába van hogy én minden találattol kigyulladok de én 30 találat se gyujtok ki senkit???
(Bocsi, nem bírtam ki...
Az a „He?” amire te gondolsz kis „e”-vel írandó, az én tudásom szerint…vcsaba1968 írta:
Elöször is nem ugy kérdezünk vissza ,hogy HE hanem TESSÉK?vagy legalább egy MI VAN? Másodszor ha nem érted a kérdést akor inkább hadtjuk.(én se birtam ki )hadtjuk írta:
(Bocsi, nem bírtam ki...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.