Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #11710 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Így tudod visszanézni a csatáidat: Replay funkció bekapcsolása

Köszönöm!:)

Amúgy nyomod a BSGO-t is?;) Már csak az avatárodból, meg az aláírásodból kiindulva simán coloniai játékosnak gondollak!:D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11712 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
n v

vonKurz írta:

Gizmo írta: Hát mit mondjak a Kawachiról....? :S
Basszus! Mentem vele 1900+ XP-s csatákat és mentem 79(!!!) XP-s csatákat. Amikor a saját súlycsoportjában van szinte elhanyagolható a 10km-es lő távolság. Bár szánalmasan keveés, de a lövegei zömében pontosak voltak. Viszont a Myogi egy teljesen más dimenzió.....nekem eddig a jobb tűzvezetés meg a manőverezés update-el is bejön. És még van 2 hajótest update.... :blink:

Amúgy a Kongonak tényleg 21km a turbózott lőtávolsága? Szinte hihetetlen. :whistle:

Szerk.: Hogy tudom vissza nézni a csatáimat? :unsure:

nem hihetetlen, és jobb ha tudod, hogy az ellenfél New Yorknak olyan 17 kmkornyeken van kimaxolva, innentol adott a kerdes, vajon jobb 8 db agyu, ami nem talall el semmit 21km-rol, 15-rol eleg jol, de 15-rol a NY 10 agyuval lo vissza :)

ja, es Kongon van felderito repulo, ha 23-24 km-re akarnal lovoldozni, erről a távról Kongoval nagyjából egy bázis területnyi sziget a megfelelő célpont :)

Üdv Mindenkinek!

Ebben is van igazság, de ne felejtsük el, hogy a New York mire lő távba ér addig a KONGO legalább 2-3 salvót elengedett, és azért annyira nem szörnyű a szórása. Én általában, legalább 1 citadellát tudok lőni a New Yorknak 2-3 salvóból ennyi idö alatt, és Ö még csak nem is látja, hogy ki szíjja a vérét.
A másik, hogy a KONGO a maga 30 csomós sebességével, képes tartani a távolságot, és úgy tudja lőni a New Yorkot, hogy az még csak visszalőni sem tud. (Bár a NY is tartja, de úgy, hogy nem éri utol a többi hajót :dry: :evil: )

Egyébkén lehet, hogy növelték a pontosságát a NY-nak, de amikor én játszottam vele, örültem, ha eltaláltam vele bármit, akár 10-15 km-ről is. Nagyon sokszor a hajamat téptem, amikor egy slavoból, ilyen távon, EGY lövedék sem találta el a célpontot.
A másik dolog, hogy ahhoz, hogy mind az 5 toronnyal tudjunk lőni, úgy be kell fordítani a hajót, hogy ilyenkor simán, szinte bárki belőheti az oldalunkat, ellenben a KONGO-val, aminél szinte alig kell elfordulni.

Szerkesztve: A New York-nak nincs 17 km-es lő távja, ha jól tudom, a Gun Fire Control fejlesztéssel is csak 15.6 km, tehát 17 km-en a NY-al sem találsz el semmit. :whistle: :evil:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11713 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Dühöngő

zstorok75 írta:
Ezzel kapcsolatban engedjetek meg egy kérdést! Az ARP-s hajók festése csak akkor látszik a csaták alatt, ha én nálam is a hozzájuk tartozó kikötő van beállítva, vagy elviekben mindig kellene látszani?
Kérdezem ezt azért, mert mostanában nagyon sok a csatában a KONGO és a MYOKO, de egyiken sem látom a spécifestést.

vcsaba1968 írta:
A festés mindig látszik. Viszont a hajok csak a Yokosuke kikötöben látszanak.

Nem, nem.
A festés sem látszik csatában sem, ha nincs aktiválva a Yokosuke kikötő, és olyankor a hajó nevéből sem látod, mert akkor nem írja ki, hogy az ARP.
Ez olyan szinten így működik, hogy még a Replay-file-ok visszajátszására is igaz, ha aktív a Yokosuke kikötő, akkor a Replayfile-t visszanézve is látszanak, de ha másik kikötőt használsz, akkor a Replayfile visszanézésénél sem látszik a festés, sem a hajó neve előtti ARP felirat. Így csak egy sima Kongo-nak ill. Myoko-nak látszanak ilyenkor.
Próbáljátok ki nyugodtan... én már teszteltem párszor...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Dr.OGA által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, zstorok75

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11715 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Bocs de akor honan tudod hogy APR Kongo ill Mypkoval van dolgod??

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11716 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mint mondtam, a Replayfile-t, ha visszanézed, és aktív a Yokosuke kikötő, akkor látszanak... ha utána fogod belépsz a játékba és átállítod a kikötőt egy másikra, majd természetesen kilépsz (mert a Replayfile-t csak így tudod visszanézni) és újra elindítod ugyanazt a Replayfile-t, akkor nem látszanak... ennyi, már párszor kipróbáltam és ez bizony így van.
Erre egyébként egy szakasztárssal együtt hajózva jöttünk rá, épp az ARP hajókról beszélgettünk, és én közben átállítottam egy másik kikötőre, majd az azt követő csatában a szakasztársam egyszer-csak szólt, hogy:
"Már megint egy ARP Kongo".
Mire én körbe pupilláztam, hogy hol? de nem láttam... mire mondja, hogy:
"Nehogymár nem látod ember, közvetlenül melletted van!!!"
Először azt hittem csak ugrat, mert szoktuk egymást csak úgy poénosan szívatni, de akkor fogta és Skype-on csinált egy képernyőmegosztást, és élőben láthattam, hogy mellettem nem egy sima Kongo szeli a habokat, mint ahogy azt addig a saját képernyőmön láttam, hanem tényleg egy ARP Kongo, és akkor be is villant, hogy épp a csata előtt egy másik kikötőt aktiváltam...
Később saját kíváncsiságom rávitt, hogy a Replayfile-okat is megnézzem, hogy mi történik, ha a kikötőt megváltoztatom...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Dr.OGA által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11717 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igy érthetö és mivel hiszékeny vagyok meg is néztem :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja vcsaba1968 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.424 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.