Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #11685 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gyújtás: Ugye a robbanó lövedékeket a hajó felső részére irányítod? :whistle:

Másik: wotban nincs, de asszem a blitzben van hasonló, de csak annyi, hogy a német felségjelzés a pz4h-n egy hal (Girls und Panzer). Addig ó, míg nem rózsaszín M3 Lee-k rohangálnak, habár skint le lehet tölteni hozzá :evil:

Wothoz készített skinek egy kicsit másabbak, általában. Pl a német tankokhoz készítetteknél a tank nem szürke lesz, hanem világosbarnás.
T29-es minta
Összesített oldal

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11687 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő

ktomi írta: Sziasztok

Miért van, hogy a játék olyan pályákra dob be (kb 10-bol 8-szor), amik nem ulnek az adott hajonak. Pl. BB szeigetekhez, CA, DD nyilt terep?

Mindegyik pályán lehet mindenféle hajóval jól játszani. Érdemes csata előtt jól végig gondolni a térképet, figyelembe venni a csapattársak mozgását és azután eldönteni merre az arra.

Kivétel ez alól az Ocean map. Azt szerintem teljesen felesleges volt megcsinálni. Tudom, a legtöbb csata ilyen helyen zajlott, de a valódi csatákban nem volt például végtelen torpedó spam és nem volt cirkálóval százszor felgyújtok csatahajót idiótaság sem. Eleve a cirkáló - ha jót akart magának - bele sem szólt a nagyfiúk dolgába, mert kirobbantották a vízből.
Romboló meg maximum akkor merészkedett csatahajó közelébe ha az már elsüllyedt vagy baráti volt. Csak ebben a komolytalan játékban ülnek fordítva a lovon a fejlesztők.

Több
9 éve 3 hónapja #11688 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na igen, ez igaz.Ha megnézed pl. egy csatahajón a másodlagos, 120 mm körüli lövegekből több van, mint pl. egy cirkálón összesen, csak amíg pl. a csatahajón egy ilyen löveg lőtávja 5 km körül van, egy ugyan ekkora lövegnek egy rombolón 10 km körül legalább.... De mivel csak a fő lövegeket lehet komolyan használni (azért mikor másodlagos lövegekkel egy 100-200 Hp -s rombolót több sorozat után sülyesztenek csak el...), addig ez a felállás így is marad. A Steel Ocean-ban elég jól megoldották, hogy lehet használni a másodlagos ágyúkat manuálisan (csatahajókkal sincs para és körömrágva várás egy romboló vagy cirkáló közelében, míg betöltenek a fő lövegek). És ugyan ez a helyzet a hordozóknál is. Ha az ágyúkat és azok számát nézed, meg kéne tudnia védeni magát egy rombolótól 10 km környékéig legalább. Csak kéne.... sajnos.
Az a legnagyobb baj, hogy a rombolónak, mint osztálynak a fő célpontja nincs benne a játékban, a tengeralattjáró. Ha világháborús csatákról olvas az ember, valahogy nem a rombolók, cirkálók csatáiról olvas :)

Több
9 éve 3 hónapja #11689 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem baj. Van helyette anime biz-basz hajó. Ha jól sejtem a tengeralattjáróra céloztál.

Több
9 éve 3 hónapja #11691 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igen, a tengeralattjáróra :)

Több
9 éve 3 hónapja #11695 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az első csata betöltési ideje mitől függ? Általában másfél perc szokott nekem lennie, de most 2x alkalommal volt 3 és fél perc! Nagato, top tier, strait pálya, arra töltöttem be, hogy -1 hajónk van, majd azt látom, hogy 13800 sebzéssel én és egy Nürnberg maradtunk a csapatból. Ellen befoglalt. A jelentés szerint kb 20k sebzésem lett (tűz + HE ammok, mert egy Hatsut ki akartam volna lőni, de a német CA gyorsabb volt), és így voltam 4. csapatomban! :S

Oldalmegjelenítési idő: 0.396 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.