Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #11696 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nálam ez a pálya betöltés totál random, van, mikor 1, másfél perc, majd köv csata, ugyan az a pálya és már a visszaszámlálás vége előtt berak.
Amúgy a legutolsó patch óta nagyon laggol a játék, sokszor játszhatatlan mértékig (fps 5 és 30 között ugrál másodpercenként stb.) Eddig nem volt ilyen gondom.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11698 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Utána kövi csata másfél perc volt, utána tlaán 1 perc. Straiten meg ment a low fps, miközben bb-vel menve kispécíz egy cv 0 légvédelem mellett...

Legalább a 10. dd kill megvan, Nagatoval kilőttem egy Fubukit. (igen, bb feladata a wg-nél a dd vadászat...)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11701 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A Mogami csak disznek lesz mert ezért nem megyek csatába vele
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11706 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hát mit mondjak a Kawachiról....? :S
Basszus! Mentem vele 1900+ XP-s csatákat és mentem 79(!!!) XP-s csatákat. Amikor a saját súlycsoportjában van szinte elhanyagolható a 10km-es lő távolság. Bár szánalmasan keveés, de a lövegei zömében pontosak voltak. Viszont a Myogi egy teljesen más dimenzió.....nekem eddig a jobb tűzvezetés meg a manőverezés update-el is bejön. És még van 2 hajótest update.... :blink:

Amúgy a Kongonak tényleg 21km a turbózott lőtávolsága? Szinte hihetetlen. :whistle:

Szerk.: Hogy tudom vissza nézni a csatáimat? :unsure:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Gizmo által.

Több
9 éve 3 hónapja #11707 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Gizmo írta: Hát mit mondjak a Kawachiról....? :S
Basszus! Mentem vele 1900+ XP-s csatákat és mentem 79(!!!) XP-s csatákat. Amikor a saját súlycsoportjában van szinte elhanyagolható a 10km-es lő távolság. Bár szánalmasan keveés, de a lövegei zömében pontosak voltak. Viszont a Myogi egy teljesen más dimenzió.....nekem eddig a jobb tűzvezetés meg a manőverezés update-el is bejön. És még van 2 hajótest update.... :blink:

Amúgy a Kongonak tényleg 21km a turbózott lőtávolsága? Szinte hihetetlen. :whistle:

Szerk.: Hogy tudom vissza nézni a csatáimat? :unsure:

nem hihetetlen, és jobb ha tudod, hogy az ellenfél New Yorknak olyan 17 kmkornyeken van kimaxolva, innentol adott a kerdes, vajon jobb 8 db agyu, ami nem talall el semmit 21km-rol, 15-rol eleg jol, de 15-rol a NY 10 agyuval lo vissza :)

ja, es Kongon van felderito repulo, ha 23-24 km-re akarnal lovoldozni, erről a távról Kongoval nagyjából egy bázis területnyi sziget a megfelelő célpont :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
9 éve 3 hónapja #11709 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Így tudod visszanézni a csatáidat: Replay funkció bekapcsolása
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.419 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.