Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #10194 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Myokotól néha a hátam közepére kívánnám, ugyanabba na betegségben van, mint az Aobam: winrate. 2 bukta, majd egy győzelem. 2x top tieres voltam (inkább 6-7-esek voltak), Ap-val sebeztem 500-2000-et, torpedókat nem tudom miért vannak rajtuk, mert sokra nem megyek, majd a győztes körben elkezdtem sebezni, de befoglalt 1 v2 dd-nk -.-

Egyik csatában az egyik dd örül a kövi patches buffnak, egy másik csatában egy furu meg épp bosszankodott a dd-k miatt (kitorpedózták), a buffról említettem neki, hogy lesz, örült neki...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10211 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő
ilyen a faszomban nincs hogy egy darab Sims AGYÚVAL kiszed 2 New Yorkot

Több
8 éve 11 hónapja #10219 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

AtuqShaman írta: ilyen a faszomban nincs hogy egy darab Sims AGYÚVAL kiszed 2 New Yorkot

az a csatahajók hibája alapvetően, ugyanakkor azért itt egy ágyús tier7-s hajó vs 2 tier5 harc volt ha jól értem...

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #10220 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ugyanaz a fos, mint a tankos, itt 55.5% winrate-re vagyok belőve. Picit fölé mentem, 8. csata, ahol 1-12, vagy 2-12, ellenfélnél összesen +4 tier összeg volt a legalacsonyabb. Magyarul a hajóik 1/3-a minimum 1 szinttel nagyobb. Ezeknek az oroszoknak tényleg atomháború kellene, hogy megtanulják 1x az életben, mi az a nem fair play.

Több
8 éve 11 hónapja #10221 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta:

AtuqShaman írta: ilyen a faszomban nincs hogy egy darab Sims AGYÚVAL kiszed 2 New Yorkot

az a csatahajók hibája alapvetően, ugyanakkor azért itt egy ágyús tier7-s hajó vs 2 tier5 harc volt ha jól értem...

Igen, ez a felállás. A CAk meg előrerohantak kilövetni maguk a BBkkel, kapták is a citadellákat sorban.

Hát mennyire a hibám volt egy New Yorkban, nem tudom. Próbálom a seggem mutatni, így máris 2 ágyúm marad lőni, mindegyikkel fél percenként. Ahhoz meg elég okos hogy a másodlagos távján kívül maradt. Szóval ja. Csak bosszankodni tudtam. Egy traktorral próbáltam egy Ferraribol Uzizo felet legyőzni.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #10227 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tier 7, +7 tier a másik oldalon. Faszért nem csinál már tier 7 vs tier 8-at ez a nyomorék banda. Mert ez így normális a kecskebaszóknál. 12 vereség. 1-et nyertem véletlen, hogy végigfoglaltam mindent.

Oldalmegjelenítési idő: 0.385 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.