Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #9910 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő
hát na, ezért tolok kevés ranked csatát, az ellen betolta cap győzelemre, ennél többet nem tudtam tenni, egy gyáva saját aoba játékossal és egy so-so rombolóssal, aki azért megértette a végére, amit ő felvillant, azt én tűz alá veszem. Az ellen rombolók ezt hamar megtanulták. Szóval, sajnos a csapat ősbaromságát avagy világtalanságát nem lehet mindig ellensúlyozni...

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9915 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt ide rakom,még forr az agyam a rangsorolt csatározás miatt.. :angry:

Ha végén nem torpedóz meg a "csapattárs" romboló lehetett volna 6 kill is..de mindegy,kicsit kitomboltam magam.. :angry:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja sgt_dog által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9917 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő

A nünberges csaták mind rankedek.4 gyözelem még egy kell hogy elérjem a tizet erre

vért izzadok hogy meglegyen de elbukják a barmok és rögtön utána még egy agyhalot bagázs. Be is fejeztem mára.

Melléklet:

Fájlnév: 20151212_2...wsreplay
Fájlméret:1,626 KB
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9954 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Majdnem szétvertem a gépet dühömben. 96000 dmg, a végén van nálunk egy fullos Königsberg (egész csata alatt a szigetek mögött bujkált)és egy Myogi (egész csata alatt a kiindulási pontnál cirkált és nem lőtt senkire), az ellenfélnél egy sebzett New York, egy kb. harmad HP-n lévő Königsberg és egy hordozó. A Königsberg szigetnek ment és az ellen Königje szétszedte. A Myogi 2 km-re megközelítette a New Yorkot és lövés leadása nélkül szépen megvárta, hogy darabokra lőjék, majd torpedóval elsüllyesszék. És ez a két anyátlan k.csög egy szakaszban volt... Az ilyenek teszik tönkre más játékát...

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9955 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

Justice írta: Majdnem szétvertem a gépet dühömben. 96000 dmg, a végén van nálunk egy fullos Königsberg (egész csata alatt a szigetek mögött bujkált)és egy Myogi (egész csata alatt a kiindulási pontnál cirkált és nem lőtt senkire), az ellenfélnél egy sebzett New York, egy kb. harmad HP-n lévő Königsberg és egy hordozó. A Königsberg szigetnek ment és az ellen Königje szétszedte. A Myogi 2 km-re megközelítette a New Yorkot és lövés leadása nélkül szépen megvárta, hogy darabokra lőjék, majd torpedóval elsüllyesszék. És ez a két anyátlan k.csög egy szakaszban volt... Az ilyenek teszik tönkre más játékát...

... mintha én erről már írtam volna... ezt írta rám egy nálam jobban hozzáértő, és igaza van... nyugi, és figyelj;

Figyelem: Spoiler! [ Kattints az elrejtéshez ]
sandorati beküldte:
No, tegnap este mentem pár kört, sajna nem sokat, mert ahogy gyanítottam, megint patch, megint szarabb lett.... minden meccsem szinte bukta, a csapat önimádó seggfejekkel tele, nehogy karcolás legyen a hajójukon, full hp-n elbújtak a hegyek mögé, gyakorlatilag végigcampelték a csatákat... tudom, mindig is ilyen volt - talán nem :angry: - de abba is hagytak a pics@ba az egészet.... így nem lehet élvezettel játszani, pedig ez lenne az alapja az egésznek...
Csak azt sajnálom, hogy mint hétvégente, vettem egy nap prémet, nem mentem vele semmire...
valami értelmes játékot kell keresnem, ez menni fog a levesbe, mint a WOT... :S :dry:

Felejtsd el, hogy ez csapatjáték!
Sebezz, ölj amennyit csak tudsz a többi nem számít. Nekem is esett a WR-em.. oszt? Közben meg nőt az átlagsebzésem és kerestem 5 misit.. Meg azzal a gyűlölt Pensacolaval citadellát lőttem egy Kongonak.. Egy másikba meg 57-szer sikerült belelőnöm mielött kiszedett, adott 25K HP-t magából. Ilyeneknek kell örülni, nem az idiótákon dühöngeni..
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja sandorati által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Justice

Több
8 éve 11 hónapja #9956 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Teljesen igaz. :blush:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Oldalmegjelenítési idő: 0.496 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.