Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #10019 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

zstorok75 írta: Talán ez lehet a magyarázat a problémájukra!?

hát igen, ez minden bizonnyal lehet, de azért saccra a sírások 99%-a megszünne ám, ha lenne visszenézett replay minden olyan esetről, amikor "cheater" az ellenfél...

a szomszéd topicban éppen BeningWolf járt igy a csata hevében, hogy miert lopakodik a Zao, aztán kiderült hogy jéghegy kis laggal...
kaptam én már clevvel is olyant, hogy cheater vagyok, máshogy nem tudnák 17km-re lőni stb...

ja, meg kicsit más témában húzták fel az agyamat, frag lopás...

egy nagytudású hamar kilövette magát, utána volt sok ideje meg 2 keze, azon spamelni, hogy miért nem megyek előre, miért bujdosom a sziget mögött, és vadászom le a kis hp-s csatahajókat.
max hp-n bujkállok, és kill stealer meg minden.
mondtam neki, örüljön, hogy megnyerem neki a csatát. de nyuszi vagyok, és ez jogos is, bakker én rombolóval csatahajó ellen baromi nyuszi vagyok, elismerem :D

majd legközelebb azért figyelek rá, hogy olyan csatahajót torpedózzak meg akinek sok hp-ja van, de akkor a kedves csapat lesz szíves nem rálőni abban a percben, amig utazik a csomag a cél felé :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #10022 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő
Adversity

külön reportolni wg-nel hol lehet valakit ?
van olyan replayom amit erdemes elkuldeni...

bejott egy lila teamkiller, annyit csinalt osszesen, hogy odament a sajat cv melle, megolte, ebbe o is belehalt, ezt nemtom, talan az automata csinalta vele,
vagy rament a sajat torpedojara :D de azt szerintem nem lehet...
namost ezek utan meg kapott 102 xp-t, es ezzel a teljesitmennyel nem a legrosszabb volt a csapatban...

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #10023 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

vonKurz írta: ...
vagy rament a sajat torpedojara :D de azt szerintem nem lehet...
...

Azért az elég meleg lenne, ha a rombi lehagyná a saját torpedóját... :blink:
Na arra, azt hiszem mindenki üvöltené, OP! OP! OP! :ohmy: :silly:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja zstorok75 által.

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #10025 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma is elmehet a k. anyába a WG nem létezik, hogy ez véletlen állandóan EXTRA retardált csapatba pakol be a ramdomba Fubukival!!!!! :woohoo:
1. csata, hogy megalapozzam a játékot mára és ...

ÉS nem elég, hogy 6 bukó www.wows.hu/index.php/forum/off-topik/22...ngo?start=1785#10003 volt tegnap is zsinórba a végén már"Véletlenül"
és kiléptem mert amit már ez az áll ramdom csinál a játékba .. egy szemernyi esély sincs nyerni mert a tisztelt WG eldöntötte a végeredményt már csata előtt!

"És most geotigris9-et berakjuk most újra zsinorba 7* is 8 agyhalott játékoshoz nyerjen, ha tud!" :ohmy:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #10026 Írta: geotigris9

zstorok75 írta: A mai nap tesztelgettem kicsit a gyakorló szobát.

A következő dolog cseszte fel nagyon az agyam!
Lévén, hogy én szinte csak csatahajókkal játszom, gondoltam, kipróbálom a rombolókat, és gyakorlom egy kicsit a torpedóval való lövöldözést. Mi is lehetne ennél alkalmasabb mint a gyakorló csata, botok ellen, gondoltam.

Japán t2-es Umikaze volt a gyakorló hajó. (8 km-es torpedó hatótáv, 5.6 km-es észlelési táv.)
Vagyis úgy lehet az ellent lőni, hogy az még nem lát. Gondoltam, így a gép a helyzetemet sem ismeri majd, és ennek segítségével, többféle támadási technikát is kipróbálhatok.
A "csoda" itt kezdődött!
Az ellenfélnek beállított hajók mindegyike, úgy jött felém mintha zsinóron húztam volna magamhoz, teljesen mindegy, hogy a pálya mely részén voltam, és hogy használtam e füstöt vagy sem. Addig ugyan nem lőttek, amíg látótávba nem értem nekik, de nyíl egyenesen tartottak felém.

Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy bizony rendelkezésre áll minden egyes játékos pillanatnyi tartózkodási helye a pályán, szerver vagy kliens szinten.
Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ha az aim bot "csaláshoz" felhasználható a másodlagos lövegek célzásához használatos előretartási távolság, akkor ez is kinyerhető, (egy kis furfanggal) és felhasználható, mondjuk egy rejtőzködő romboló, vagy épp nem spottolt másik hajó helyzetének láthatóvá tételére.

Ez csak azért fordult meg a fejemben, mert többször is olvastam itt a fórumon, hogy páran arra panaszkodnak, hogy elviekben minden ellenfél helyzete ismert volt számukra a térképen, és ez alapján az illető nem lehetett észlelési távolságban senkinek sem, mégis lövést/lövéseket kapott.

Talán ez lehet a magyarázat a problémájukra!?

Én mentem többet gyakorlóban azt figyeltem meg, hogy a gép által vezérelt hajók csak mennek előre a vakvilágba a mer éppen látnak. Magyarul nem azért indultak feléd vélhetően mert ismerték a pozíciódat csak egyszerűen úgy vannak programozva, hogy menjenek előre, ha valakit felfedeznek akkor azt lövik és nem feltétlen vonul/vonulnak vissza még akkor sem, ha teljes öngyilkosságba "menekül(nek)" ezzel az előrenyomulással. Én ott azt ajánlom általánosságban minden képen messzebbről torpedózzál rombolóval, főleg az elején a csatának, amíg valami nagyobb rutint nem szerzel vele idővel. Ramdomnál pl. meg más stratégiát kell követni megint csak mert ott nagyon csata függő, pálya függő romboló függő stb.

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #10027 Írta: geotigris9
"Köszönm WG ranked mínusz 5 * és 8 vereség zsinorban nagyszerű!" Delete WG game?

Gondoltam próbálkozok hátha a Fubuki miatt szopat, de teljesen mind1 mivel megyek rankeden/ramdomban a vége úgy is vereség nem számít, hogy milyen teljesítményt nyújtok csatában ... :angry: Minek törjem magam, minek harcoljak a végsőkig ami-kor jutalom egy újabb nagy vereség??? Úgy érzem már jobb lett volna soha fel nem rakni a WG pénznyelő/és csak idegeskedést termelő akármelyik játékát.
ÉS bosszantó mert rengeteg energiát időt bele raktam és a hála csak idegeskedés verség mert a retardált csapat csak miénk lehet ...
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.435 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.