Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #9986 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő

AtuqShaman írta: A csata még hagyján.
Tibi atyánál meg kell gyónnod ezt a bünöd.
Ez minimim egy házi és egy "Mi atyánk".
És legközelebb jobban figyelj oda Szete bátyám mielött felbontasz valamit. ;)

Mennyire igazad van, Rontáslevevő Barátom... kinyitottam egy normál Carlsberget, oszt lőn:
www.wows.hu/index.php/forum/off-topik/20...kodo?start=1155#9985

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 4 hónapja #9992 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A ma délután

A WG meg elmehet a picsába a kredit osztásával már 3 8-as hajot kéne megvennem piti 30milláért :unsure: . Eldöntöm hagyom a fenébe az egészet lekaparom az egész szopatos faszságot a gépröl amikor jön egy ilyen csata.

copy.com/lAb2OybtlcDk0QWy
Mellékletek:

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #10003 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Lehetek élen csinálhatok akármit, csak éppen nyertes csatát nem! :evil:
Bekaphatja a WG nem lehet igaz és ráadásul összeomlik játék, bár teljesen mind1 volt mert nyerni nem lehet! Mi után újraindítottam 1 vereség egy győzelem aztán képen látható eredmény ....csak vereség zsinórban 6 mentem szakaszban ramdom mentem rankedet teljesen mind1 volt.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #10007 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Oké, mára kevés idő jutott, 4 kör. RNG ma nem velem van, de letojom, van ilyen máskor is, és mással is. Viszont elment a kedvem, Gnevny-vel voltam, csapattárs Isokaze letorpedozot dírekt, hogy övé legyen legalább egy kill (New York és jobb pozicíóban voltam) Ez az emberi természet alsó fele, egy gané leginkább. És természetesen szorzós kör volt, így még jobban fáj. Mára elég volt, meg szerintem holnapra is.

Legalább dühöngtem egyet..
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja stevedoki által.

Több
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #10010 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A mai nap tesztelgettem kicsit a gyakorló szobát.

A következő dolog cseszte fel nagyon az agyam!
Lévén, hogy én szinte csak csatahajókkal játszom, gondoltam, kipróbálom a rombolókat, és gyakorlom egy kicsit a torpedóval való lövöldözést. Mi is lehetne ennél alkalmasabb mint a gyakorló csata, botok ellen, gondoltam.

Japán t2-es Umikaze volt a gyakorló hajó. (8 km-es torpedó hatótáv, 5.6 km-es észlelési táv.)
Vagyis úgy lehet az ellent lőni, hogy az még nem lát. Gondoltam, így a gép a helyzetemet sem ismeri majd, és ennek segítségével, többféle támadási technikát is kipróbálhatok.
A "csoda" itt kezdődött!
Az ellenfélnek beállított hajók mindegyike, úgy jött felém mintha zsinóron húztam volna magamhoz, teljesen mindegy, hogy a pálya mely részén voltam, és hogy használtam e füstöt vagy sem. Addig ugyan nem lőttek, amíg látótávba nem értem nekik, de nyíl egyenesen tartottak felém.

Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy bizony rendelkezésre áll minden egyes játékos pillanatnyi tartózkodási helye a pályán, szerver vagy kliens szinten.
Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ha az aim bot "csaláshoz" felhasználható a másodlagos lövegek célzásához használatos előretartási távolság, akkor ez is kinyerhető, (egy kis furfanggal) és felhasználható, mondjuk egy rejtőzködő romboló, vagy épp nem spottolt másik hajó helyzetének láthatóvá tételére.

Ez csak azért fordult meg a fejemben, mert többször is olvastam itt a fórumon, hogy páran arra panaszkodnak, hogy elviekben minden ellenfél helyzete ismert volt számukra a térképen, és ez alapján az illető nem lehetett észlelési távolságban senkinek sem, mégis lövést/lövéseket kapott.

Talán ez lehet a magyarázat a problémájukra!?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 4 hónapja zstorok75 által.

Több
9 éve 4 hónapja #10016 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most már nem tapasztalok ilyet, de volt egy-két hét mikor ez volt :dry:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Oldalmegjelenítési idő: 0.419 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.