Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #10032 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #10033 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Benign_Wolf33

Ez a legcsodálatosabb amit valaha láttam MM gyanánt! :woohoo: :sick:
Ehhez nincs mit hozzátenni... :blink: :S
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Több
8 éve 11 hónapja #10035 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez elég gusztustalan volt valóban... Azért nem adtátok magatokat olcsón Wolfi! :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Több
8 éve 11 hónapja #10037 Írta: Tomc
Tomc válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na, ahogy látom többen is úgy járnak mint én, hogy csinálhatsz itt bármit akkor sem fogsz nyerni, de hogy zsinórban ugye ?! Én ma töröltem le véglegesen ezt a ....rt. A kreditem elfogyott annyiszor kaptam már ki, arról nem is beszélve, hogy öregedtem is pár évet. Azon már túltettem magam, hogy megérkeztek a fullkretének a WOT-ból és persze mindig az én csapatomba. Vígasztalásként, meglett a Köigsberg, fullos is, na majd azzal farmolok. AHHHAA a játék nem így gondolta. Egy az egyben lövök egy New Yorkot, ami felém se nézett, 20 ból egyszer nem akart kigyulladni se. Itt már téptem a hajam kicsit, mivel mikor engem meglőnek elsőre kigyújt, eloltom, másodjára is kigyújt akkor meg már b..hatom is kb. Na mind1 a New York fordul az ágyúival....erre én a hajóval lassítok, elfordulok, na mondom ez úgyis belő elém, mert elég gyorsan mentem. Erre, mit ad isten egy salvo -val kilőtt 100% hp ről. Na jó itt altF4, és byby WG mindörökre. Mikor én lövöm azt a .-...königsberget csatahajóval akkor persze alig lehet eltalálni akkor is ha nem változtat irányt, ha el is találom akkor over penetreta van, nem hogy lenullázom 100-ról !!! De hogy nekem mindig ez van akármivel vagyok. Ha eltalálnak AP vel akkor minimum heavy dmg., ha HE vel akkor meg egyből égek.
Úgyhogy WG elmehetsz a ....-be a kreálmányoddal, meg a csalóiddal.

Több
8 éve 11 hónapja #10047 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Én most ennek örülök:
belépnék, de a kliens indításkor kiírja, hogy nincs kapcsolata a szerverrel, (böngészés megy akadály nélkül) elindul, bent vagyok ,csatában meg 1400-as ping és ki is dob, visszalépni meg nem tudtam. Remek, most a koli nettel van valami (mivel ezt írom, így kétlem), vagy nem tudom mi van :S

Aki az idegeit meg akarja őrizni: csak a napi küldetést csinálja meg, így nekem szinte csak győzelmek jutnak.

Több
8 éve 11 hónapja #10049 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Dühöngő
Végre én is beléptem a high Tierbe :)

Kérdés melyiket tegyem fel modulnak a lőtáv növelőt vagy a fő ágyú töltést gyorsító modult?
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.408 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.