Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9374 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Menyen már a k*rva anyába már a WG az 5. vereség zsinorban rankeden .. :evil:
Az öt csatából talán 1* ha nem volt túlerő hajók terén! :angry:
www.wows.hu/index.php/forum/jatekmenet/8...ttles?start=120#9341

"Szokás szerint éppen, hogy csak kikpatunk...megint nem volt semmi túlerő!!!"
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9375 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Fusoval is most mentem buktát, eddig csak 1 köning győzelem van mára. Komolyan, vicc. Csapat mit csinál? Ok, most nem tudtam sebezni, mert MEGINT azt az oldalt fogtam ki, ahol volt 3 hajó, csapatunkból is volt ott 3 velem együtt, erre a másik oldal elhal (2 t4-es volt vele, ellennél detto, szóval nem tudom mi volt a gond a másik oldalt).
Ezek a micro lagok, édes... mindjárt kiveszem a textúra tömörítőt, hogy az okozza e a gondot, 10fps-sel is el lehet lenni végülis...

Szerk:
Tömőrítő nélkül nincs gond, remek. Most tesztelhetem ,hogy mely részével van gond (5.1.2-es). Fusoval mentem tesztként, persze, hogy Hotspot t8-ban. 21k sebzéses győzelem ráadásul :side:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 11 hónapja #9384 Írta: Grievous
Majdnem troll szakasz ellennél:

Kongou és Izumo egy csatában. T5-ös csodánkat az ellenfél Amagija hozta magával. Ha még 2 tieres eltérés lenne a 2 hajó közt, akkor még érteném a dolgot, de így? (ok, Kongonak van lőtávja, de HP-ja az már más kérdés)

Több
8 éve 11 hónapja #9392 Írta: ymhotep
ymhotep válaszolt a következő témában: Dühöngő
Leállt a szerver... :unsure:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9400 Írta: Grievous
Szerver karbantartás.

Megyek Myokoval, egyszer csak kidob a rendszer, de sikerült visszalépnem, jó volt :side:

Wtf, 1 bukta eddig és 3-5 győzelem.

Köszöntem MM, stock Mexico t8-ban, de top xp-s lettem a végén.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9421 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Gondoltam ennél rosszabb már nem lehet ma megyek a végére egy ranked kört erre megkapom rankeden zsinórban a 6. vereséget újra egy teljesen retardált csapat!!!!!!!! :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

A mai mérleg "enyhén" siralmas ....

Eggyszerűen semmit nem tudtam csinálni hiába derítettem fel az orosz top tieres rombolót senki nem lőtte, (kértem rá töbször is öszpontosított tüzet stb. semmmi !!!) így nem tudtam kiszedni mert nagyságrendekkel erösebb az ágyuzata és nem engedett közel az ellenhez sem. Kétszer tűztem vele össze a már meggyérített HP-m-al esélyem sem volt így kiszedni teljes háttértámogatás hiányában. Legalább 3* 4* erősebb az ághuzata.

A mi 8-as rombink meg be tudta foglalni a bázist a legelején a játéknak és kilőni a Fubukit végül. (Amint én foglaltam le/sebeztem le felderítve tartottam mellesleg.) A Fubuki meg ahogyan meghalt a legelején úgy vitte magával a fúl HP-s rombolónkat pedig viszonylag elég messze volt már.... csak arra akartam kilukadni, hogy ő halt meg elsőnek az elején a csapatban (Kb. kezdéstől 5 percen belül) és mégis ő kapta a legmagasabb XP-t. Csak ennyire volt retardált a csapat újra rankeden! :pinch:
Nem tudom a 8-as rombink meg mit gondolt nem fog rálőni egyet sem a Fubuki csak rám??? Simán ott ált bent a bázisban egy-helyben miután be foglalta már rég!

Szóval tök jól haladok rankeden hátra felé itt is csak "éppen, hogy" kikapott a csapat! :sick:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.422 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.