Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #9334 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nálam B testtel rendelkezik a hajó, aktív képességekkel, pontosság javító modult felraktam rá, így is szór :/
Ok, hogy valamikor összejön 100k sebzés is, de ennek kompenzációjának tudom csak felfogni az alacsony sebzésű köröket.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9335 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A "B" test megvan nekem is már, még 50%-os a kapitány, ez rendben, de hogy az esetek 90 %-ában látom, hogy a hajókat eltalálnám, de mind a hajók egyik-vagy másik oldalán csapódik be a lövedék, egyszóval pontatlan a hajó, de nagyon. Egyik hajómmal sem igen jártam így még, hogy ennyire ne találjon el semmit.
Más, ranked csatában bukó, anyáztam is a sok idióta miatt a cheten, erre írtak, hogy fogjam be 0 killel. Ez igaz, nem volt kill-em, de íme az eredmény:

A Mutsukis kolléga írta nekem asszem.
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9342 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Na megint kaptunk egy remek foltot a játékhoz! :sick:
A sebzés rendszer megint olyan mint 0.5.1.2 előtt. :sick:
Érezhetően pontatlanabbak az ágyúk és megint túl sok a kis HP-s sebzés. Még saját tierben is, megizzad az ember mire egy normális sebzést összehoz a meccs végére.
(Értsd: Örülhetsz, ha az eddigi átlag sebzés összejön.)
Magasabb tierben még a HE is szenvedés...

Az előbbi folt (0.5.1.2) szerintem ilyen szempontból jól el volt találva, de ez... :(
Remélem, hamar felismeri a WG és változtat, mert így katasztrófa játszani.

Ui.: Nem csak a sebzésbe piszkáltak bele, de az MM is kapott egy pofont... :sick:
A legutóbbi meccsben, sajnos nem sikerült lementeni a csapat összeállítást, de a mi csapatunkban volt 1db New Mexico 2db Cleveland az ellennél kompenzálásként 1db VI. romboló. Egyébként csak V. hajóik voltak. :sick:
Mit gondoltok ki nyert...?
Ez őrület, hogy amit az egyik folt kijavít, a következő elb...a!

Karácsonyi parti volt a WG-nél és mindenki berúgott mint az Albán szamár!?
Vagy ez a karácsonyi ajándékuk...? :sick:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9357 Írta: Grievous
2 csata Nagatoval, 2 bukta. 1. körben 125k sebzés, ellenfélnél +1k pont összejött, 2. meccsen meg 30k sebzés és ellen befoglalt...
(elsőben voltam top tier, következőben meg middle)

A meghal valaki akkor microlagom van helyezett azt hittem megoldottam egy program lelövésével ,de 2. meccsen megkaptam újra, és fogalmam sincs mi okozza, vagy miért.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9358 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: 2 csata Nagatoval, 2 bukta. 1. körben 125k sebzés, ellenfélnél +1k pont összejött, 2. meccsen meg 30k sebzés és ellen befoglalt...
(elsőben voltam top tier, következőben meg middle)
...

Nálam is ilyenek voltak ma. Hagytam is a pitlibe... :angry:

Grievous írta: ...A meghal valaki akkor microlagom van helyezett azt hittem megoldottam egy program lelövésével ,de 2. meccsen megkaptam újra, és fogalmam sincs mi okozza, vagy miért.

Mostanában divat szidni a WG-t.
Tehát azt mondom: A WG okozza, mert ki akar veled tolni! :lol: ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9362 Írta: Grievous
Nem tudom mi okozza, most is mentem 3 csatát, mindegyikben volt. Esetleg a textúrát tudom leszedni (tömőrített), mert az egyik részével gondok voltak, mikro felraktam (érdekes színben volt a kikőtőm)

Újabb 3 csata, Myoko 50k-s bukta, a csapat meg nem tudom mit csinál, csak úgy hulltak elfele. 10 repcsi killes küldim volt, lelőttem 19-et, angy nehezen az inde hordozót is, csak a kisebb fagyások miatt a Mogamit pár hp-n hagytam...
Köning 19k-s nyert meccs. Of course. Yorkot alig tudtam eltalálni.
Most meg Mexico, sokra megyek stocként, t7-ben, légvédelem 0, skillek nullák, és csak úgy hal el a csapat (és közben kapom az össztüzet), vicc, hogy furutakat 2,2k hp-ról nem tudtam egy salvoval elsüllyeszteni, ahogy nálam szokott előfordulni, maradt 400hp-n.

Oldalmegjelenítési idő: 0.423 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.