Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9317 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy "REMEK" csata a New Mexicóval.

Hát ma ezt dobálja a gép... :S
Azt hiszem nem erőltetem sokáig. :(
"Gurulok" még párat, oszt pihi!
Majd holnap... ;)

Kedves geotigris9!

Hát, azt hiszem te nem változol... :(
Annyira látszik, hogy még gyerek vagy! :(
Nem látod (vagy nem akarod látni...) a fától az erdőt!
De tudod mit!? Igazad van! Mindenki, aki nem azt teszi amit te jónak látsz, egy "RETARDÁLT BUNKÓ"! :blink:
Mindenki, aki AFK a játékban, szándékosan teszi, csak azért, hogy veled kibabráljon. Azt hiszem ez érthető! :sick:
Főleg a WG van az élen ebben, Ők csak azért alakultak, hogy megkeserítsék az életed!
Szándékosan, extra erőforrásokat rááldozva, olyan rejtett algoritmusokat készítenek, amely a te játékkedved szegését célozzák. :sick:
És igen, te vagy az egyetlen ember aki tudja a tutit, tudja, hogy mikor mi a helyénvaló, mikor, kinek, mit kell tenni. :sick:
Te mindig a legjobb helyen vagy, csak az a sok "IDIÓTA BUNKÓ" nem képes megérteni, hogy mit kell tennie.

Természetesen nem várom, hogy éppen most megértsd a mondandóm lényegét, hisz mint mondtam még túl gyerek vagy... ;)
Talán az idő majd ad némi bölcsességet neked is...

Addig is, jó játékot, és kevesebb bosszúságot! :cheer:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja zstorok75 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9319 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Most mentem Nagatoval, de áh, azok az ágyúk...
Ha jól is célzóm be az ellenfelet, akkor is össze-vissza esnek a lövedékek, csoda volt ,hogy összeszedtem 40k sebzést.
A meccsen meg volt egy jó pár mikro lagom, megállt a kép néhány pillanatra, nem tudtam mi történik, majd folytatódik a kép onnantól, ahol éppen voltam.

Colorado csapattárs meg 4 percig meg se moccant. Majd elindult azon az oldalt, ahol nem volt ellen, mert legyalulta a csapatunk, de bukta.

144 lövés, 34 találat, ebből 17 sebzett, ok (1 citadella volt coloradoba). Leglaábba bevételem pluszba jött ki, mert a 20k credites küldim meglett (+19-cel zártam, 30k sebzés kellett, éppen, de megvolt)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 11 hónapja #9330 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Még adok pár meccset a Nagatónak, de eddig nagyon nagy csalódás.... Ha pár meccsig ilyen találati arányokkal megy (jó ha minden 10-15. lövedékem talál....), átpártolok amcsi ágra. Az eddigi legszarabb japán csatahajó, iszonyatos csalódás az egész....
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #9331 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Köv meccs.... Ez egyszerűen vicc, ilyen fos hajót, kidobtam rá 6 milla kreditet....
Mellékletek:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9332 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ha azt hiszed,hogy az amcsi 7-es csatahajo jobb akor ki kell ábránditsalak.A Colorado hasonlo képességekkel bir mint a Nagato csak 10k hp minusszal.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9333 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Arra tudok gondolni, hogy alap még a hajó, és a kapitánya sem tudja még használni a képességeit.

Oldalmegjelenítési idő: 0.424 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.